Velika humanitarna akcija za pomoć porodilištu u Višegradskoj: Igraj u Mozzartu, gledaj FEST i pomozi deci!

Autor:

Zabava

26.02.2020

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz Mozzart tiket ostvaruješ 50% popusta na FEST filmove u Kombank dvorani i pomažeš kupovinu inkubatora za porodilište

Foto: Promo
FEST i Mozzart pomažu deci

Kompanija Mozzart nastavlja da pomaže dečjim bolnicama i porodilištima u Srbiji! Ovaj put im je partner u prikupljanju sredstava za kupovinu inkubatora za porodilište u Višegradskoj jedan od glavnih kulturnih događaja u prestonici – FEST.

Ovo je prva donatorska aktivnost u velikoj akciji opremanja srpskih porodilišta koju kompanija Mozzart realizuje u saradnji sa Ministarstvom zdravlja. Do kraja godine kompanija Mozzart, sa partnerima, doniraće dvanaest inkubatora u dvanaest porodilišta koje u skladu sa prioritetima i potrebama odredi resorna državna institucija.

U okviru akcije Igraj u Mozzartu, gledaj FEST i pomozi deci, svi ljubitelji FESTa i sedme umetnosti uz Mozzart tiket, koji će pokazati na blagajni Kombank dvorane ostvariće popust od 50% na kartu za FEST filmove u Kombank dvorani, Sala 1. Opis odabranih filmskih ostvarenja i raspored projekcije za koje kupovinom karte učestvujete i u kupovini inkubatora možete pogledati OVDE.

Akcija ce trajati sve do kraja FESTa, odnosno do 8. marta 2020. Svaki Mozzart tiket odigran u pomenutom vremenskom periodu, nezavisno od visine uplate, ostvaruje popust na kupovinu karte.

Ali ono što je u ovom slučaju i najbitnije, jeste da će za svaku kartu koja bude kupljena na ovaj način Mozzart donirati 500 dinara za kupovinu inkubatora. Ovo ce važiti za sve filmove iz programske celine Mozzart FEST do kraja festivala.

- S ponosom mogu da najavim društveno odgovornu akciju, koju ćemo za vreme trajanja Međunarodnog filmskog festivala – FEST, sprovesti u saradnji s našim partnerom, kompanijom Mozzart. Na inicijativu predstavnika kompanije Mozzart, Centar beogradskih festivala – izvršni producent FEST-a, priključio se i podržao napore partnera koji kroz ovu akciju fokus stavljaju na poboljšanje uslova i kvalitetniju negu novorođenčadi. Ovo je samo jedna u nizu aktivnosti kojom ćemo se truditi da, kao društveno odgovorna ustanova, pomognemo i podržimo humanitarne aktivnosti koje doprinose poboljšanu kvaliteta života naših najmlađih – rekao je Damir Handanović, direktor CEBEF-a.

Kompanija Mozzart je do sada na sličan način kroz saradnju sa FK Crvena zvezda donirala jedan od najsavremenijih ultrazvukova Klinici za dečiju hirurgiju u KC Niš i inkubator najvećem porodilištu na Balkanu GAK Narodni front kroz saradnju sa KK Partizan.

- Nastavljamo da se borimo za što bolje uslove za one koji su nam najvažniji, a to su naša deca. Ovog puta, u saradnji sa FEST-om, kulturnom manifestacijom koja je decenijama jedan od simbola Beograda, pružamo priliku ljubiteljima filma da po povoljnim cenama pogledaju sjajna ostvarenja koja će se prikazivati u Kombank dvorani u okviru FEST-a, a da u isto vreme pomognu u opremanju porodilišta u Višegradskoj ulici novim inkubatorom. Verujemo u veliki odziv akciji, i sigurni smo da ćemo imati sjajan rezultat - istakao je Borjan Popović, direktor sektora korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.

Prvi film koji na FEST-u možete pogledati sa 50% popusta uz Mozzart tiket biće prikazan 29. februara u 17.00 u Sali 1 Kombank dvorane. U pitanju je film „Kamo sreće“ (Magari), italijansko-francusko ostvarenje rediteljke Đinevre Elkan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rosko

28.02.2020 15:28

Preko dece reklamiramo kladionice.