Drama na snimanju serije: Jelici Sretenović kolega OPALIO ŠAMAR, a ovo je njen odgovor nakon svega!

Autor: Novosti

Zabava

08.02.2020

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kasnije se ponašao kao da se ništa nije desilo!

RepublikaFoto: Youtube.com/ RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal
Jelica Sretenović

Glumica Jelica Sretenović kaže da joj najdraža uloga Ljubičice Mitrović u "Srećnim ljudima" i opisuje kako joj je tokom snimanja Petar Kralj lupio šamar

- Ljubičicu mnogo volim. Lako sam je radila, jer mi je uloga "legla". Divno mi je bilo što smo u jezičkom odeljenju igrale nas četiri sa klase – Tanja Bošković, Ljiljana Dragutinović, Radmila Živković i ja. Takođe, tad sam sarađivala sa divnim čovekom i glumcem Nikolom Milićem, koji je imao ulogu našeg šefa - ispričala je Jelica koja se potom prisetila kako je izgledalo snimanje zajedničkih scena s pokojnim Petrom Kraljem.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Jelica Sretenović

- U jednoj sceni mi je "drmnuo" opasnu šamarčinu i uopšte mu nije bilo neprijatno zbog toga. Ipak, hvala mu, jer mi je taj udarac pomogao da verno odigram sve što se od mene zahtevalo. Kad smo već kod batina, pamtim da sam u seriji "Priče iz radionice" morala da šamaram Batu Živojinovića. Bilo mi je nelagodno, pa mi je u jednom trenutku rekao: "Šta me maziš udri" - ispričala je Sretenovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading