BIO JE BLED! Vojin Ćetković sinoć se srušio na premijeri filma: Hitno prevezen u bolnicu!

Autor: Pink.rs

Zabava

06.02.2020

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se dobro osećao danima pre nego što mu se slošilo, zbog čega je prevezen u bolnicu.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Vojin Ćetković

Poznati srpski glumac Vojin Ćetković sinoć je pao na premijeri filma ''Grudi'' koja se održavala u Kombank dvorani. Hitna pomoć odmah je reagovala i glumca najpre prevezla, na kliniku za infektivne i tropske bolesti, ali je odande upućen na, te noći dežurnu, VMA.

Kako je saznao izvor koji je se našao na licu mesta, glumac se pre premijere filma danima nije osećao dobro, imao je visoku temperaturu i bio iscrpljen.

Vojin je izgledao jako loše kad je stigao na premijeru. Nije mu bilo dobro, jer je slabo spavao zbog visoke temperature, bio je iscrpljen. Bio je veoma bled i u jednom trenutku se samo srušio na premijeri, svi su se uplašili. Hitna pomoć je brzo došla. Prvo su ga prevezli na kliniku za infektivne i tropske bolesti, a onda su ih uputili na VMA - rekao je za jedan portal dobro obavešteni izvor koji se zatekao na licu mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kiza

06.02.2020 14:49

Stiglo ga Trebinje.

Odgovori 15 0