Udala se posle mesec dana! Ove detalje iz života naše poznate glumice niste znali: Pristala sam da se udam za njega, a da se nismo ni poljubili!

Autor: Pink.rs

Zabava

21.01.2020

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Milica Milša udala se u avgustu 1999. godine za scenaristu Žarka Jokanovića. Poznata dramska umetnica retko kada je u javnosti pričala o svom privatnom životu, međutim sada je donela drugu odluku.

RepublikaFoto: Promo foto
Milica Milša

Milica je novinarima rekla da ju je suprug Žarko osvojio svojim šarmom, ali i humorom. Ono što je zanimljivo jeste da su se njih dvoje družili samo mesec dana, posle čega su stali na ludi kamen.

- Mesec dana, koliko smo se družili, Žarko je bio pravi vitez. Osvajao me je pameću, šarmom, duhovitošću, inteligencijom. U svakom trenutku se trudio da pokaže koliko me voli i koliko mu značim. Nije prošlo mnogo vremena, a ja sam uhvatila sebe kako razmišljam o njemu. Bilo mi je jasno da sam na dobrom putu da se zaljubim. Pristala sam da se udam za njega, a da se nismo ni poljubili. - rekla je Milica.

RepublikaFoto: Promo foto

Kada je bila studentkinja, Milica je ostala u drugom stanju, pa je tako sa 23 godine rodila sina koji je dobio ime po njenom ocu - Antonije. U međuvremenu, Milicu je ostavio partner, zbog čega je svom sinu bila i otac i majka.

- Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili "prostirka" na koju sam mogla da sručim sav teret. Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca. - rekla je Milica pre nekoliko godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading