HIT! Ovo je plan Gagija Argentinca za Srbiju: Neću da šurujem sa Đilasom i Sergejem!

Autor:

Zabava

15.01.2020

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski biznismen Dragoslav Ilić, zvani Gagi Argentinac, postao je hit na društvenim mrežama kada je objavio da će početi da se bavi politikom. Kako je najavio da će osnovati partiju i da želi da pomogne Srbiji kao lider, za Srpski telegraf otkrio je svoje planove. Gagi je za početak istakao da sa predsednikom Stranke slobode i pravde Draganom Đilasom i liderom Pokreta slobodnih građana Sergejem Trifunovićem ne želi da ima ništa.

RepublikaFoto: instagram.com/gagi_serbia_
Gagi Argentinac

- Ne vidim potrebu ni za kakvom saradnjom s dotičnom gospodom, zato sam se i opredelio za naziv Treća sreća, jer imam zacrtan put, a gospodi sa srećom - rekao je Gagi, te nam je objasnio šta će tačno biti Treća sreća.

- Prvobitna ideja je bila da to bude partija, ali imamo novo rešenje. Neće biti partija, već pokret, i zvaće se Treća sreća - objasnio je biznismen i otkrio da planira da se kandiduje za predstojeće izbore.

- Pitali su se mnogi da li ćemo odmah izaći na predstojeće izbore ili ćemo da čekamo, ali izlazimo.

RepublikaFoto: Tanjug/TANJA VALIČ
Dragan Đilas

Gagi je svojim fanovima već izneo razloge zbog kojih želi da se kandiduje, te je naveo da pre svega želi da se ujedini srpski narod u celom svetu i da se pomogne, pre svega, mladima da nešto steknu u svojoj zemlji kako ne bi morali da idu u inostranstvo kako bi nešto napravili.

 Gagi želi da ujedini srpski narod u celom svetu i da pomogne omladini da steknu nešto u Srbiji

Podsećamo, Dragoslav Ilić je rodom iz Niša, ali već 34 godine živi van Srbije. Bavi se distribucijom i prodajom nafte u Venecueli, a takođe je i vlasnik panamske komercijalne kompanije koja izbegava američke sankcije na globalnim tržištima kroz razmenu sirove nafte i preprodaju trećim stranama na međunarodnom nivou po ceni većoj od one koju propisuje PDVSA. Njegovo bogatstvo procenjuje se u milijardama, a Ilić voli da se hvali na društvenim mrežama svojim imetkom, te često objavljuje fotografije sa egzotičnih mesta širom sveta, u kojima boravi u luksuznim hotelima. Hvali se i luksuznim automobilima i privatnim avionima.

Foto: instagram.com/gagi_serbia_

 Nazadujemo u demokratiji,

ne treba nam 10.000 potpisa!

* Kako ćete skupiti 10.000 potpisa?

- Vrlo lako, pa vidite da ja imam permanentnu podršku preko 50.000 fanova na društvenim mrežama, mada sam protivnik regulative od 10.000 potpisa kod notara, koja je nedemokratski uvedena 2016. godine, pred same izbore. Po mom mišljenju, to je nazadovanje u demokratiji.

Angažovaću eksperte sa zapada da vratim Kosovo i Metohiju Srbiji

* Kako biste pristupili problemu s Kosovom, šta je rešenje?

- Jako dobro pitanje za mene srpskog patriotu. Upravo su Kosovo i Metohija, pored nataliteta i ekonomije, glavni razlozi mog ulaska u politički život Srbije. Neću odstupati od rezolucije UN 1244, zalagaću se za povratak pokrajine u ustavno-pravni sistem Republike Srbije. Za tu stvar spreman sam da angažujem i najbolje i najskuplje lobiste i eksperte, kako na zapadu tako na istoku, za svetu srpsku stvar! Pare neću žaliti. Finansijski ćemo pomoći svim Srbima u pokrajini, a daćemo i veliku pomoć Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

Foto: instagram.com/gagi_serbia_

Srpsku ekonomiju treba dopingovati

* Šta bi bio lek za srpsku ekonomiju?

- Kao prvo, srpska ekonomija nije bolesna, pa da joj treba lek. Pre bih rekao da je treba dopingovati, i to sa patriotskom srpskom dijasporom koja će uložiti svež novac i znanje. Pojačati sektore ekonomije koji su već pokrenuti, a nedovoljno razvijeni. Biće još raznih inovacija u skladu sa svetskim trendovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading