Oglasila se glumica Barbara Petrović nakon nesreće: Taksista je lažirao povrede udarila sam ga jer se naglo zaustavio, policija će utvrditi ko je kriv!

Autor: Adelarda POPOVIĆ

Zabava

04.11.2019

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Barbara Petrović u noći između subote i nedelje sudarila se sa taksi vozilom u Karađorđevoj ulici u Beogradu.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Barbara Petrović

Kako su mediji preneli, glumica je svojim automobilom marke "porše"udarila odpozadi u automobil marke "mercedes" u vlasništvu taksiste S.M. koji je bio zaustavljen na semaforu.

Takođe, u prvim izveštajima je navedeno da je taksista nakon udesa sa lakšim povredama primljen u bolnicu, i da je nakon pružene lekarske pomoći pušten na kućno lečenje, kao i da Barbara nije bila pod dejstvom alkohola tokom udesa.

Glumica je sada odlučila da se oglasi povodom saobraćajnog udesa i u izjavi za Republiku tvrdi da je taksista naknadno odlučio da zatraži lekarsku pomoć jer se neposredno posle udesa nije žalio apsolutno na nikakav bol.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Barbara Petrović


- Gospodina taksistu ništa nije bolelo dok smo čekali policiju da izađe na lice mesta. Nije bilo ni reči da ga nešto boli, a kamoli da je zadobio povrede. U međuvremenu,gospodin se predomislio i promenio iskaz, navodeći kako ga glava boli. Ne bih više ništa komentarisala jer je svakom jasno šta je po sredi i svako neka sudi da li je bio iskren - rekla je Barbara Petrović za Srpski telegraf.
Glumica kaže da krivica tek treba da se utvrdi i da će policija razrešiti ko je kriv, a za naš portal je objasnila da je taksista iznenada naglo zakočio i da je zato udarila u njega.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Slika sa lica mesta


- Problem je u tome što je auto ispred taksiste naglo zakočio, pa je onda i taksista zakočio, a ja nisam uspela da odregujem najbrže i udarila sam u taksi vozilo. Auto koji je bio ispred taksija, pobegao je sa lica mesta tako da ga olicija nije zatekla kad je došla.

Podsećanja radi, Barbara Petrović javnosti se predstavila kroz uloge u serijama "Naša mala klinika" i "Budva na pjenu od mora" , a u žižu javnosti dospela je u septembru 2017. godine kada je dovedena u vezu sa pevačem Acom Lukasom. Sada u izjavi za Srpski telegraf, mlada glumica želi da stavi tačku na spekulacije koje dve godine sluša i oštro demantuje da je ikada bila u vezi sa popularnim pevačem.

- Acu Lukasa izuzetno cenim i poštujem, ali zaista nikada u životu nisam bila u vezi sa njim ili imala bilo kakvu ljubavnu aferu. On može da potvrdi moje navode i apsolutno mi nije jasno odakle je takva informacija mogla da dođe do medija. Veoma mi smetaju takve priče i povezivanja sa nekim sa kim nisam bila. Meni takva reklama nije potrebna - istakla je Barabara Petrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

04.11.2019 19:21

U saobraćaju postoji nešto što se zove odstojanje.