Novi, najsavremeniji multimedijalni studio u regionu: Vesti Prve televizije od danas u novom ruhu!

Autor:

Zabava

04.11.2019

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuni vizuelno-zvučni doživljaj koji će oduševiti gledaoce.

Foto: Promo

Od ponedeljka 04. novembra gledaoci će moći da vide revolucionarni pomak u jednoj od najgledanijih emisija vesti u Srbiji, koja će biti obogaćena i sadržajno i produkciono. 

Prepoznatljiva ekipa novinara i voditelja ulazi u novi studio opremljen najsavremenijom tehnologijom i dizajniran tako da odgovori svim zahtevima modernog informativnog programa. Izgrađen u skladu sa najnovijim svetskim standardima televizijskih vesti, uz veliki broj tehnoloških inovacija koje omogućavaju kvalitetnu prezentaciju sadržaja, korišćenja virtuelne stvarnosti, novi studio će gledaocima pružiti jednu od najdinamičnijih emisija vesti u Srbiji. 

Ceo sistem predstavlja spoj najnovije generacije led ekrana i rasvete, studijske i scenografske. Specijalno svetlo daje mogućnost da svaka vest bude oslikana drugačije, kao udarna, dinamična ili mirna. Do sada niko u regionu nije na taj način spajao svetlo, sliku i muziku tako da će to biti svojevrstan vizuelno-zvučni doživljaj.

- Prateći sve dinamičnije promene kao i mogućnosti koje nude novi mediji, kreativni i produkcioni tim Prve, zajedno sa kompletnom redakcijom vesti, krenuo je u jedan fantastičan poduhvat kako bismo gledaocima ponudili još sadržajniju i još zanimljiviju prezentaciju informacija. Informativni program je jedan od najvažnijih sadržaja televizije i u svoju prezentaciju mora da uključi sve mogućnosti novih tehnologija, ne zaboravljajući pri tome svoju osnovnu svrhu, a to je da kvalitetno informiše građane - rekla je voditeljka vesti Ana Mitić i dodala:

- Verujem da će naši gledaoci vrlo brzo prihvatiti inovacije koje će im od danas dononeti informativni program Prve i prepoznati kvalitet koji je našu kuću uvek razlikovao od drugih medija. Dugo su trajale pripreme i uvežbavanje rada u novom studiju jer u pitanju poslednja reč tehnologije, izuzetno I skupa I zahtevna za primenu I rukovođenje ali gledaoci su zaslužili da imaju najviši kvalitet I televiziju kojom mogu da se ponose.

Inovativan, prostran, moderan I elegantan studio informativne redakcije Prve svakako će oduševiti gledaoce ali to nije jedini novitet kada je reč o ovoj televiziji. Od danas će u novom ruhu biti i emisije “Exploziv”, “Noćni žurnal” I “Exluziv. Prva televizija je uvek išla korak dalje kada je reč o kvalitetnom sadržaju, produkcijskim inovacijama te će nastaviti u tom maniru da pomera granice. Jedna od zanimljivosti vezanaje  i za novu špicu vesti. Autorsku kompoziciju Marka Stojanovića, dugogodišnjeg saradnika Prve televizije i docenta na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, koja je napisana isključivo za živi izvođački simfonijski sastav, ekskluzivno za Prvu odsvirala je Beogradska filharmonija. Ovaj jedinstveni projekat predstavlja iskorak i pionirski poduhvat u produkciji sadržaja koji nije igrane ili dramske strukture, čime je Prva još jednom potvrdila lidersku poziciju među komercijalnim emiterima u Srbiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading