Balet na ledu "Krcko Oraščić" u izvođenju Ruskog državnog baleta St.Peterburg!

Autor:

Zabava

01.11.2019

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

7.decembra 2019.godine u Sava Centru organizuje gostovanje Ruskog državnog baleta na ledu iz Sankt Peterburga. Ansambl Ruskog državnog baleta na ledu čine 30 klizača- baletskih umetnika,kao I pobednika na olimpijskim igrama, svetskih,evropskih I nacionalnih prvenstava, a u Beogradu će izvesti spektakularnu baletsku predstavu "Krcko Oraščić " Petra Iljiča Čajkovskog.

RepublikaFoto: TMS

Ruski državni balet jedan je od bisera Rusije, osnovan 1967.god.

Baletski umetnici dostigavši vrhunac u karijeri tokom igranja na scenama širom sveta, postaju članovi Državnog baleta na ledu koji u Rusiji nosi status kultne umetničke trupe, gde umetnost baletske igre prikazuju u novom svetlu. To je prva I trenutno jedina baletska trupa koja na specijalnoj ledenoj podlozi izvodi pravi klasičan balet u originalnim kostimima.

Dosad su imali više od 7000 nastupa na najpresžnijim pozornicama sveta.

Foto: TMS

Londonski Royal Albert Hall, Sadler u Wells-u, Singapur Esplenade, Montreal Place des Arts,Cape Town Artscape, samo su neka  od mesta u kojima je ovaj jedinstveni umetnički performans nagrađen ovacijama. Svaka predstava ovog čuvenog ruskog baleta prati bogata scenografija, kostimi I rasveta.

U ovom jedinstvenom muzičkom spektaklu koji je zakazan za 7. Decembar u Sava centru za celu porodicu , učestvovaće preko trideset baletskih umetnika, klizača čuvenog ruskog državnog baleta na ledu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading