SRBIN REĐA USPEHE U AMERICI: Vladan V3 objavio drugi album!

Zabava

18.09.2017

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon prvog albuma koji je prikupio odlične kritike američkih muzičkih kritičara, Vladan Mijatović izbacio je drugi album ove godine i to sa velikim uspehom!

Foto: Promo foto
V3

V3 je prvi folk džez trio koji gaji prepoznatljivi zvuk Balkana u kombinaciji sa džezom na jedinstven način. "Folk legasi" je naziv albuma na kome su učestvovali muzičari sa svetski poznatog Berkli koledža za muziku, Miloš Branisavljević, kao i fantastični klarinetista Ismail Lumanovski.

RepublikaFoto: Promo foto
Vladan Mijatović

Vladan je ambasador srpske muzike u Americi. Redovno ima nastupe širom Amerike od kojih svoje honorare poklanja u humanitarne svrhe i čest je gost na gotovo svim humanitarnim organizacijama, od kojih je poslednja bila sakupljanje novca za obnovu katedrale Svetog Save na Menhetnu. Vladan često nastupa za Princa i Princezu Karađorđeviće i imao je čast da nastupi za predsedničku familiju Tramp.  Takođe je i dobitnik nagrade za uspeh na polju muzike od najveće Nikola Tesla fondacije u Americi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading