Mislili su da nije živ! Sada mu se bore za život, a pre mesec dana Janketićev sin je imao stravičan udes!

Autor:

Zabava

30.08.2019

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin pokojnog glumca Miše Janketića, Radomir Janketić smešten je na Vojno Medicinsku Akademiju u Beogradu, na odeljenje toksikologije.

RepublikaFoto: instagram.com/radomirjanketic
Radomir Janketić

Prema navodima domaćih medija, Radomir je primljen u kritičnom stanju, zbog prevelike količine alkohola i narkotika, a lekari se bore za njega.

Međutim, malo ko zna da je pre samo nedelju dana Janketić proživeo još jedan pakao, iz kog je, na sreću, izvukao živu glavu,

Naime, on je doživeo saobraćajnu nezgodu, a slike slupanog auta nakon toga podelio je na društvenoj mreži Instagram. Kako je napisao, ovo očigledno nije prvi put da mu se dešava ovako nešto.

- Gospodar saobraćajnih nesreća, samo sam ovog puta stvarno n....o. Ne želim ni da pokušam da budem duhovit, ali sam posle prevrtanja vozio niz provaliju na krovu, ljudi koji su me izvlačili nisu ni slutili da sam živ, kažu - imao si sreće u nesreći po stoti put. Ja bih za početak bar jednu sreću u sreći - napisao je Radomir ispod fotografije, što je potreslo mnoge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gospodar saobraćajnih nesreća samo sam ovog puta stvarno n....o ???⚖️

A post shared by Radomir Janketic (@radomirjanketic) on Jul 13, 2018 at 10:39am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading