Dragan Bjelogrlić besan: Neću da deci kriminalci i prostitutke budu uzori!

Autor: Alo.rs

Zabava

26.08.2019

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić uskoro će gledaocima predstaviti drugu sezonu svoje veoma uspešne serije "Senke nad Balkanom".

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Dragan Bjelogrlić

Bjelogrlić je nedavno progovorio o sveopštem stanju kako u Srbiji, a tako i šire:

Foto: ST/N. PANČIĆ
Očitao lekciju...

- Očajno kao i uvek, ali nema kukanja. Dosta i s tim. Daj da se udružimo svi koji ne želimo da živimo u ovom primitivizmu. I novinari i prosvetari, lekari, sportisti, filmski stvaraoci i svi ostali čija se reč čuje moraju da puste urlik koji kaže: nećemo da nam deca rastu s ovakvim medijima, da se leče u propalim bolnicama, školuju u obezglavljenim školama, da su im kriminalci idoli, a prostitutke uzori! - rekao je Dragan jednom prilikom.

- I moramo da ponudimo rešenje. Svako u svojoj profesiji. Mi smo tu da nudimo rešenja i tražimo od političara da ih sprovode, ako znaju. Ako ne znaju, da nađemo one koji znaju i mogu. Kada to shvatimo, možda nam i krene - rekao je Bjelogrlić pre izvesnog vremena, a ove njegove reči odzvanjanju i dalje čitavim Balkanom!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marcco

15.07.2020 16:32

... a onda odeš kod Cece na rođendan ili beše venčanje Veljka Ražnatovića ili slava, gde je tih uzora bilo u izobilju...