Staropazovačko kulturno leto u punom jeku!

Autor:

Zabava

07.08.2019

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Staropazovačko kulturno leto startovalo je 31. jula i odvija se brojnim koncertima, izložbama, slikarskim kolonijama i radionicama širom naselja ove opštine.

RepublikaFoto: wikimedia.org/Bojan Kalkan
Stara Pazova

Pazovčani su se veselili uz Garavi sokak, Sanju Ilića i Balkaniku, Van Gog i brojne druge, a do kraja meseca očekuju ih brojni uzbudljivi, edukativni i kulturni sadržaji.

Kako bi upotpunili ponudu, pazovački bazeni došli su na simpatičnu ideju da čak i kupače ne ostave bez dobrog kulturnog sadržaja. Kupališna sezona je u jeku, bazeni su puni kupača svih uzrasta, a odnedavno osim u vodi, toboganima, gumenim igračkama i pijuckanju osvežavajućih pića pod suncobranom, posetioci bazena mogu da pozajme i knjigu. Narodna biblioteka "Dositej Obradović" napravila je izbor kvalitetnih knjiga za letnju razonodu.

Foto: youtube.com/Rtv Stara Pazova
Stara Pazova, bazeni

Da biste na nekom od bazena pročitali poneku knjigu, tokom leta ne morate biti čak ni člano biblioteke. Jedini uslov da biste posegnuli za nekim dobrim štivom jeste da ga na kraju dana vratite na policu.

Biblioteka takođe poziva da ukoliko posetioci imaju poneku knjigu viška, mogu ih priložiti u bibliotečki kutak kao poklon.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove opštine Stara Pazova

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading