Džejmi Džons prvi sleće na Moravu: Svetski di-džej stiže na Lovefest!

Autor:

Zabava

30.07.2019

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privatni avion svetskog di-džej maga i muzičkog producenta Jamie Jones-a biće prvi ikada, koji će dodirnuti tlo novootvorenog aerodroma "Morava".

Foto: Promo foto
Džejmi Džons

Iako je zvanično najavljeno da će letovi na kraljevačkom aerodromu početi tokom zime, rukovodstvo je donelo odluku da napravi presedan i sa ponosom ugosti velike svetske zvezde tokom trajanja Lovefesta.

Organizatori Lovefesta, među prvima su imali priliku da zavire u prostorije ove građevine, koja je kreirana po najvišim svetskim standardima. Čitav aerodrom je moderno uređen, a čast da prvi čekiraju svoj pasoš i tako uđu u istoriju ove zgrade imaju upravo velike zvezde trinaestog izdanja Lovefesta.

RepublikaFoto: Promo foto
Biće luda žurka...

Aerodrom "Morava" lociran je na samo tridesetak kilometara od Vrnjačke Banje, a velike su šanse da mnogi dolazak putevima u Vrnjačku Banju, već ove godine zamene iznajmljivanjem letelice. Uvođenje redovnih letova za Lovefest će značiti samo više posetilaca sa svih strana sveta, a za aerodrom "Moravu" frekventan letnji saobraćaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading