UTIHNUO JE SAVRŠEN GLAS: Ovo je Danka smatrala svojim neuspehom, to je bila njena najveća tuga

Autor: Republika

Zabava

14.07.2019

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvena spikerka Danka Novović danas je otišla u legendu. Prepoznatljivi glas kome smo se divili i koji smo pažljivo slušali zauvek je utihnuo. Bila je dama, ali i laf, uživala je veliko poštovanje čitave nacije, a u jednom od svojih poslednjih intervjua otkrila je šta je smatrala svojim najvećim neuspehom...

RepublikaFoto: youtube.com/STUDIO BULEVAR
Danka Novović

Iako se o njenom profesionalizmu nadaleko pričalo, Danka kaže da nikad nije bila previše ambiciozna, a opet, mnogi su mislili da upravo zbog karijere nije imala decu, što nije tačno.

- Ne, nego mi se nije dalo. To smatram svojim najvećim neuspehom. Iako sam imala lep život, bilo je u njemu mnogo tragičnih momenata, poput ovog. Kao devojčica sam ostala bez oca, kasnije su mi umrla oba brata, majka je to teško doživela... Ponekad mi se čini kao da smo bili kažnjeni zato što smo bili toliko vezani - rekla je tada Danka, priznajući da joj mama mnogo nedostaje i da se često seća njenih saveta koji su je nekad možda i nervirali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading