Otišla je večita princeza Radio Beograda: Vesna Dedić se emotivnom objavom oprostila od Danke Novović

Autor:

Zabava

14.07.2019

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od največih legendi jugoslovenskog novinarstva Danka Novović preminula je u 76. godini.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/RTS Balkanskom ulicom - Zvanični kanal
Vesna Dedić

Kao najupečatljiviji glas RTS-a, Danka je bila i ostala uzor TV licima koje smo viđali i koje viđamo na našim domaćim kanalima.

Televizijsko i štampano novinarstvo zavijeno je u crno, a Dankine kolege se u velikom broju opraštaju od nje putem društvenih mreža.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/RTS Balkanskom ulicom - Zvanični kanal
Danka Novović

Legendarna spikerka inspirisala je mnoge novije generacije, a kako je u jednoj emisiji izjavila, nikada nije dozvolila sebi da se pravi bitna i misli kako je ona važnija od sagovornika i pohvalila voditeljku Vesnu Dedić, koja takođe ide tim putem.

Vesna je utučena zbog odlaska svog uzora i potresnom objavom oprostila se od Danke Novović i najavila da će se na RTS-u emitovati emisija "Balkanskom ulicom" sa legendarnom novinarkom.

 

 

- Balkanskom ulicom večeras u 21.50 na RTS 1. Otišla je najbolja! Danka Novović bila je moja inspiracija! Dama koja je umela sa lakoćom da nosi popularnost, nepravdu, ljubav, lepotu, život koji je obožavala. Poštovali su je i voleli i predsednici i kafanski svirači. Umela je sve! Umrla je večita princeza Televizije Beograd. Zauvek u srcu - napisala je Vesna u svojoj objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading