EVRO BOOK proglasio pobednika Konkursa "Tvoja reč"

Autor: Republika

Zabava

28.05.2019

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izdavačka kuća Evro Book proglasila je pobednika Konkusa kreativnog pisanja "Tvoja reč", koji je organizovala u saradnji sa Bookmate-om.

Foto: Promo
Dodela pohvalnice

Konkurs je trajao osam meseci , od 10. jula 2018. do 29. februara 2019. godine, a za to vreme organizatoru je stiglo preko 400 radova mladih autora. Bookmate žiri se sastojao od tri člana: Uroš Timić (mladi autor), Aleksandra Mihajlović (autor) i Boris Popadić (novinar kompanije Ringier Alex Springer).

Foto: Promo
U Belom dvoru

Njihov zadatak bio je da od 400 radova izaberu 15 najboljih i da ih šifrovane proslede izdavaču, koji je potom izabrao najbolje debitantsko delo. Prvo mesto je osvojila mlada autorka Jelena Dramićanin. Kao nagradu Jeleni će Izdavačka kuća Evro Book objaviti roman prvenac u želji da nju i druge mlade autore podstaknе da razvijaju talenat za pisanje. 

Foto: Promo

Jeleni Dramićanin pohvalnicu je uručila Milica Ašćerić, PR izdavačke kuće Evro Book, na proslavi jubileja 23. maja u prisustvu brojnih zvanica i televizijske ekipe koja je snimala ovaj značajan kulturni događaj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading