Metastaza balkanskog zla! GATA - ROMAN PRVENAC IGORA AVŽNERA!

Autor:

Zabava

28.05.2019

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon nepreglednog iskustva u advertajzingu i brojnih nagrada koje to dokazuju, te avanture osmišljavanja političkih kampanja za predsednike država, stranke i predsednike vlada i saradnje sa najuticajnijim svetskim lobijima, Igor Avžner objavio je roman prvenac u izdanju "Otvorene knjige. Roman "Gata" nastoji da odgovori na pitanje kolika je cena života.

Foto: Promo foto

- Kao odgovor na globalnu pretnju terorizma svetske sile stvaraju GATA - globalnu antiterorističku aganciju. Da li će umrežavanje informacija prikupljenih iz novinarskih i obaveštajnih izvora otkriti vezu između terorističkih napada, kriminalnih ubistava, tokova prljavog novca i narkotika? U borbi za moć, suprotnim interesima su umreženi: korumpirani političari i mediji, lobisti i politički stratezi, krupni kriminal i nevladine organizacije... - stoji u opisu knjige.

Književnik i političar Predrag Marković u Avžnerovom romanu smatra da se od Pekićevog "Besnila" i krimi-romana Pavaa Pavličića tek sa Avžnerovim romanom u našem književnom prostoru pojavilo delo koje tako suvereno vlada žanrom.

- Precizan i atraktivan sa filmskim rezovima, Avžner poseduje "nepodnošljivu lakoću" umrežavanja rijalitija i korumpiranih elita.Ovo je roman-vir, metastaza zla posejanog na Balkanu - navodi Marković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading