KRALJEVI ZABAVE NASTUPAJU U CENTRU BEOGRADA: Crne mambe 25. maj "Kod dvoglavog orla"!

Autor:

Zabava

22.05.2019

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni bend iz Niša Crne mambe, koji je nakon prvog pojavljivanja u medijima pokupio brojne simpatije, nastupiće 25. maja u popularnom beogradskom restoranu "Kod dvoglavog orla". Naime, bend koji dolazi sa juga Srbije, tačnije iz Niša, nastupao je na otvaranju Svetskog prvenstva u Brazilu, te nema sumnje da će napraviti spektakl i na domaćem terenu.

Foto: Promo
Crne mambe

Oni su svirali sa poznatim bendom Džipsi kings, a sada će u Beogradu prirediti veče za pamćenje.

Crne mambe su poznate po tome da su nastupale sa svetski poznatim bendom Džipsi kings i na otvaranju Svetskog prvenstva u Brazilu

Čuvenog kralja romske muzike Šabana Bajramovića pratili su 20 godina na svim njegovim nastupima i putovali s njim širom sveta. Ovaj neobični sastav harizmom i energijom nesumnjivo pravi atmosferu za pamćenje, pa će neće pokajati svi oni koji se odluče da ove večeri provedu vreme u prijatnoj atmosferi "Kod dvoglavog orla" u centru prestonice.

Prošle godine navršeno je tačno deset godina od smrti Šabana Bajramovića, a Crne mambe su u njegovu čast održale spektakularni koncert na keju kod spomenika u Nišu, a turneja se nastavila nastupima na još nekoliko mesta.

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Restoran 'Kod dvoglavog orla'

Naziv ovog benda je ostao nepromenjen otkad je krenuo da prati Bajramovića na njegovim nastupima, ali su se članovi benda menjali.

Grupa ima širok repertoar pesama, te publika na njihovim nastupima često ne može da se obuzda i sedi zbog ritmova koji mame na igranje, pa već posle nekoliko numera svi ustanu i zaigraju.

Bend 20 godina pratio Šabana Bajramovića na nastupima

Prošle godine navršeno je tačno deset godina od smrti Šabana Bajramovića, a Crne mambe su u njegovu čast održale spektakularni koncert na keju kod spomenika u Nišu, a turneja se nastavila nastupima na još nekoliko mesta.

Naziv ovog benda je ostao nepromenjen od kad je su krenuli da prate Bajramovića na njegovim nastupima, ali su se članovi benda menjali. Grupa ima širok repertoar pesama, te publika na njihovim nastupima često ne može da se obuzda i sedi u mestu zbog ritmova koji mame na igranje, pa se već posle nekoliko numera svi podignu na noge i zaigraju.

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Restoran 'Kod dvoglavog orla'

Prava je prilika da podelimo srećne trenutke sa dragim ljudima. Da potvrdite dolazak pozovite 062/84-55-128

Terazije 34 

Očekujemo Vas, srdačan pozdrav!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading