Biković sa devojkom promovisao "Balkansku među"!

Autor:

Zabava

20.03.2019

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najuspešniji srpski glumac mlađe generacije Miloš Biković, sinoć se pojavio na premijeri filma "Balkanska međa", a društvo mu je pravila devojka Barbara Tatalović. Biković, koji u ovom filmu tumači jednu od uloga, ali je i kooproducent, okupio je glumačku ekipu i euforično novinarima otkrio da ima tremu pred premijerno prikazivanje ovog projekta osetljive tematike:

RepublikaFoto: e-stock agency
Miloš Biković i Barbara Tatalović na promociji filma "Balkanska međa"

- Uzbuđen sam i imam tremu pred beogradskom publikom. Beograd je moj grad! – izjavio je Miloš Biković pred sinoćnju premijeru filma.

Za beogradsku premijeru filma „Balkanska međa“ već odavno nije bilo ulaznica, a baš kao i pre nekoliko dana u Moskvi, publika je i sinoć iz krcatog Sava centra izašla puna utisaka. Prethodno je ovacijama pozdravila ekipu potresne priče, koja je tokom projekcije mamila i suze, ali i osmehe i burne aplauze.

RepublikaFoto: e-stock agency
Akteri filma Aleksandar Radojičić i Miodrag Radonjić

Crvenim tepihom Biković je prošetao u društvu devojke Barbare Tatalović, vidno raspoložen pozirao fotografima i otpozdravljao brojnim fanovima. Ništa manje oduševljenje nisu izazvali ni drugi akteri ove rusko-srpske akcione drame: Milena Radulović, Aleksandar Radojičić, Miodrag Radojičić, Aleksandar Srećković Kubura, Gojko Mitić...

Foto: e-stock agency
Pružila podršku kolegama... Mina Softić ćerka Anice Dobre

Veliku podršku kolegama prižili su sinoć glumci Nataša Ninković, Vuk Kostić, Miodrag Dragičević, Mina Sovtić, Nebojša Milovanović, Branka Pujić, Vesna Čipčić, Gorica Popović, Bojan Žirović, kao i reditelji Milorad Milinković i Milan Karadžić, muzičari Slobodan Trkulja i Biljana Krstić, i mnoge druge ličnosti iz kulturnog i javnog života Srbije.

RepublikaFoto: e-stock agency
Podržala mlade kolege... Nataša Ninković

„Balkanska međa“ je inspirisana stvarnim događajem, ruskim zauzimanjem 1999. aerodroma „Slatina", a prikazuje ni malo umivenu sliku stradanja naroda pre i tokom Nato agresije, kao i dirljivu priču o prijateljstvu i ljubavi u momentima kad se to najmanje očekuje.

- Niko ne može u jednom filmu da ispriča sve o nekom događaju, ali može da koristi emocionalni utisak u službi filmskog jezika -  naglasio je ranije Biković i dodao da će „Balkanska međa“ biti podsetnik generacijama koje dolaze.

Sa ruske strane, u filmu glavne uloge tumače Goša Kucenko i Anton Pampušnji, zapaženu ulogu odigrao je i Srđan Žika Todorović, baš kao i specijalni gost Emir Kusturica.

Iako su autori isrkoristili i dokumentarne snimke, reditelj Andrej Volgin nema dilemu da su napravili pravi umetnički film.

- Naš film je neka vrsta hronike koja potvrđuje sled realnih događaja, ali ispričana sa umetničkim doživljajem – precizirao je Vologin.

„Balkanska međa“ je od sutra na bioskopskim repertoaru širom Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading