Ekskluzive: Rejf Fajns i Novak Đoković za Filharmonija magazin!

Autor:

Zabava

22.02.2019

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Peti broj Filharmonija magazina koji izlazi kao mesečni dodatak listu Srpski telegraf (23. februar), donosi ekskluzivni intervju sa glumcem Rejfom Fajnsom i otkriva šta sluša Novak Đoković, najbolji sportista sveta.

RepublikaFoto: Promo foto
Fajns sa Filharmonijom...

Povod za razgovor sa slavnim glumcem je srpska premijera njegovog filma „Bela vrana“ u kome je imala učešće i Beogradska filharmonija snimajući muziku za ovo ostvarenje. Fajns je otkrio šta ga vraća Srbiji, utiske o filharmonijskom orkestru kao i svoja iskustva ispred i iza kamere. Dok je Novak Đoković podelio za Filharmonija magazin svoje omiljene numere sa klasičnog repertoara i pokazao fantastično poznavanje umetničke muzike.

Filharmonija magazin donosi još mnogo interesantnih priča u kojima se filharmoničari predstavljaju i kao kuvari, svetski putnici, vlasnici kućnih ljubimaca. Povodom meseca zaljubljenih otkriva se ko su životni partneri u Filharmoniji, rubrika Vremeplov donosi podsećanje na slavnog Bernštajna, Edu ugao priču o neobičnom instrumentu Vagner tubi, a pored najave filharmonijskih događaja, čitaoci se mogu upoznati i sa interesantnim događajima sa svetske klasične scene.

RepublikaFoto: Promo foto
Novak Đoković...

Urednice i autorke izdanja su Sonja Šulović, urednica kulture Srpskog telegrafa i Jelena Milašinović, PR menadžer Beogradske filharmonije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading