SLAVKO ŠTIMAC: U mladosti sam cenio Mata Parlova!

Autor: hello.rs

Zabava

19.08.2017

21:06 >> 14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Slavko Štimac je još kao dete postao zvezda Jugoslovenskog filma je otkrio zasto je uloga boksera Mata Parlova u predstavi "Doručak šampiona" posebna za njega.

RepublikaFoto: instagram.com/arena_cineplex
Slavko Štimac

Glumac govori da pored toga sto je Mate Parlov sedamdesetih godina prošlog veka bio neverovatan sportista, on je bio i izuzetan čovek, divan, miran skroman i prijatan. Glumac takođe zaključuje da  je zanimljiva činjenica da sportisti koji su postigli visoke rezultate u sportu su dobri ljudi.

- Ne samo ja , već nekoliko nas koji smo bili uključeni u rad na ovoj predstavi razgovarali smo sa ljudima koji su bili bliski prijatelji Mate Parlova. Paralelno sa tim prikupljao sam neka pisana  svedočenja, a i pripadam generaciji koja dobro pamti vremen njegove najveće slave. Predstava je stilizovana i minimalistička, više se bavi unutrašnjom stranom ličnosti, mada će mnogi očekivati i bokserske bravure. Mate Parlov je ipak bio svestrana osoba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading