Zbogom, Gigo moj: Dragan Bjeloglić se potresnim rečima oprostio od kolege Marka Nikolića!

Autor:

Zabava

03.01.2019

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Televizijski otac Dragana Bjelogrlića definitivno će zauvek ostati legendarni Marko Nikolić koji je preminuo 1. januara i za kojim ceo glumački svet u Srbiji tuguje.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Prikazuje
Glumio s Markom Nikolićem zajedno i u "Senkama nad Balkanom"... Dragan Bjelogrlić

Potresnom porukom od Marka Nikolića, popularnog Dragiše Popadića, poznatog i kao Giga Moravac oprostio se njegov televizijski sin, Dragan Bjelogrlić koji je u "Boljem životu" tumačio lik Bobe.

Foto: youtube.com/ Marko Radoicic
Čuveni Giga Moravac i Boba... Marko Nikolić i Dragan Bjelogrlić

- U filmu “Boško Buha” Marko Nikolić je igrao našeg komadanta, koga smo svi zvali “Ćale”. U “Boljem životu” igrao mi je ćaleta, legendanog Gigu. Kada smo snimali “Senke” pričali smo dugo kako je odnos Bobe i Gige nešto najlepše što smo i ja i on napravili u svojim glumačkim kreacijama. Kad god bi se sreli udario bi me blago po potiljku, kao Giga Bobu. Bio je moj  “glumački Ćale”. Bio je divan, topao čovek, lepo je pevao, svirao gitaru, više voleo da priča o pecanju nego o glumi, voleo je žene i žene su volele njega. U svim mojim rediteljskim projektima istvario je divne uloge. Otišao je rano. Mogli smo još malo da se družimo i radimo. Mnogo će mi nedostajati. Zbogom Gigo moj – ovim se rečima od dragog kolege oprostio Dragan Bjelogrlić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragana

03.01.2019 18:39

Ode nas Giga u neki bolji zivot. Ode u legendu. Hvala ti za sve predivne uloge.