Jelena Gavrilović, jedna od omiljenih glumica i junakinja hit priče "Istine i laži"!

Autor:

Zabava

31.12.2018

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upoznali smo je bolje kao Zirku u "Selo gori, a baba se češlja", a bezrezervno zavoleli kao vrcavu Tatjanu u hit seriji "Istine i laži".

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Jelena Gavrilović...

Jelena Gavrilović sve radi s osmehom jer je za nju život radost! Glumica ume da kaže i da je svaki prostor za glumca prilika ako to ume da iskoristi, a kad je reč o "Istinama i lažima", magiju uspeha Jelena će, bez mnogo dileme, objasniti raznolikošću likova s kojima svako može da nađe trunku zajedničkog.

* "Istine i laži" su komedija, ali postoji li među tim komičnim likovima i situacijama nešto što, naročito mladoj publici, može da posluži kao lekcija?

- Igram lik koji je komičan, a koji kroz fizičku i unutrašnju transformaciju shvata ko je, ko su joj prijatelji, a ko neprijatelji. Kroz ovaj lik se malo kritikuje i društvo, postavlja se pitanje ko su oni koji su prihvaćeni, šta se vrednuje, da li samo fizički izgled... Ovo je porodična serija koja se bavi odnosima glavnih junaka na jedan komičan, ali ispravan način jer daje jasnu poruku da treba sebe prihvatiti onakvog kakav jesi i uklopiti se u društvo s pravim vrednostima. I sve to i najmlađa publika uočava i prepoznaje.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Pavle i Tanja u seriji "Istine i laži"...

* Serija je čitavoj ekipi donela veliku popularnost. Imate li sada potrebu da se malo izmaknete i uradite nešto drugačije?

- Nemam potrebu za tim jer uživam u tome što radim. Serija mi je puno toga donela. Kao što se radujem pauzi zbog odmora, podjednako se radujem svakom novom početku snimanja. Ovo su junaci koje publika voli i šteta je od njih se udaljiti. Naravno da svaki glumac priželjkuje da radi što više različitih projekata i da se ostvari i dokaže u što više različitih uloga.

Ovo je moje omiljeno doba godine, koje me vraća u detinjstvo kad sam bila najsrećnija

* Snimanja su duga i naporna, kako porodici i prijateljima nadoknađujete sate odsustva?

- Ne može se nadoknaditi. Kao što je trenutak na filmu zauvek zarobljen, tako i onaj koji niste s nekim proveli ne možete da promenite. Ovo jeste specifičan posao i nije jednostavno objasniti dragim osobama zašto se dolazi u dva ujutru sa snimanja i kako se nema vremena, ali kad je ljubav prava, onda se sve kockice poslažu kako treba na kraju.

* Šta uvek obećavate sebi na izmaku godine?

- Da ću se mnogo više truditi u narednoj, da ću umeti bolje da procenim ljude i da ću biti zdrava, što je najvažnije!

* Kako su vam izgledale nove godine u detinjstvu, ima li u sećanju najdražu?

- Ovo je moje omiljeno doba, obožavam nove godine! Sećam se proslava koje je moja nana organizovala za prijatelje i koleginice, a za koje smo mi mlađi imali poseban zadatak da kitimo kuću. Ovo doba godine me vezuje upravo za detinjstvo, kad sam bila najsrećnija, uz porodicu koja je bila na okupu.

Dok sam živa, verovaću u nacrtane heroje i mog deku

* Koji je najluđi poklon koji ste zatražili od Deda Mraza i da li vam se želja ispunila?

- Ugledala sam u jednoj robnoj kući lutku koja je plakala i mama i tata su uhvatili taj moj pogled i uzdah. Pred Novu godinu, neko je pozvonio i ja sam otvorila vrata i ugledala baš tu lutku! Deda Mraz je ostavio poklon, a nije imao vremena da svrati ni na kafu, bila sam pomalo razočarana. Mada, uvek sam znala šta želim i nije bilo mnogo iznenađenja za mene, ali sam dugo verovala u Deda Mraza.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Jelena...

* Da mu sad pišete, počelo bi rečima i završilo se molbom...

- Hvala na svim poklonima koji su stizali proteklih godina i molila bih da nastaviš da dolaziš sa istim (znaš na šta mislim)!

* Ko je za vas heroji?

- Verujem i dalje u sve one heroje iz detinjstva, u nacrtane heroje Supermena, Spajdermena i Betmena, i, dok sam živa, u svog dedu, koji je za mene zauvek živ iako to više nije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading