Promocija romana Tadije Čalukovića "Mutant u vozu"

Autor: Republika

Zabava

25.12.2018

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promocija romana "Mutant u vozu" Tadije Čalukovića biće održana u četvrtak 27. decembra u 18 sati u Tribinskoj sali Doma omladine Beograda.

RepublikaFoto: Promo foto
Promocija knjige

O knjizi  će  govoriti pisac Miljenko Jergović i autor, dok će moderator razgovora biti Milojko Božović, urednik kulture u Blicu. Odlomke će čitati mladi glumac Stefan Stepić.

- Tadija Čaluković (16) stiže iz budućnosti kao gotov pisac, sa romanom budućnosti Mutant u vozu, u kojem mutira ne samo davnu prošlost i postbudućnost, moguće i nemoguće, nego i osobine romana i predstave o piscima”, napisao je pisac Matija Bećković

Tadija Čaluković navodi da ,,Mutant u vozu’’ opisuje sudbinu usvojenog dečaka i kroz šta je sve prolazio u životu, neznajući do samog kraja svoj identitet. Roman je namerno smestio u 22. vek kako bi dokazao rudimentarnu tezu da koliko god napredovali u tehnološkom pogledu – ljudi, njihovi karakteri i pojave u društvu se verovatno neće nikada promeniti.

Ulaz je slobodan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading