MIRA BANJAC: Od Bate sam krala cigarete!

Zabava

10.08.2017

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Mira Banjac koja je otvorila u četvrtak "Dane Bate Stojkovića" za portal Republika otkrila je tajnu koju je čuvala dugo godina. Naime, Mira je svojevremeno pocela da pusi tako sto je za vreme pauza predstava u Ateljeu krala cigarete od Bate misleci da on za to ne zna.

RepublikaFoto: Tanjug
Bata je naterao na greh: Mira Banjac

Naime, Mira je svojevremeno počela da puši tako što je za vreme pauza predstava u Ateljeu krala cigarete od Bate, misleći da on za to ne zna.

- Možda je glupo da kažem, ali uz Batu sam počela da pušim. Bilo je vreme sankcija. Nije bilo cigareta. Sećam se, Bata je pušio "Lord", iako ga nije bilo, uvek je imao cigarete. Kasnije sam saznala da su ga neke stjuardese snabdevale. I dok su bile pauze, pošto su u starom ateljeu garderobe bile jedna pored druge, ja sam se, onako, častila po kojom...  da ne kažem krala, misleći da on ne zna, a znao je. Zato zahvaljujući njemu danas ne gasim - rekla je slavna glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading