OSVOJTE KARTE ZA KONCERT BEOGRADSKE FILHARMONIJE!

Autor:

Zabava

20.11.2018

11:32 >> 11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugo izdanje Filharmonija magazina, koji izlazi jednom mesečno ekskluzivno u Srpskom telegrafu, objavljeno je proteklog vikenda, a zainteresovane čitaoce podsećamo da učestvuju u kvizu i osvoje karte!

RepublikaFoto: Marko Đoković
Filfarmonija

Nisu vam potrebni udžbenici i leksikoni, pomoć Gugla ili prijatelja, ali nema ni mogućnosti zamene pitanja. Ukoliko ne znate ili niste sigurni da znate, dovoljno je samo da pažljivo pročitate magazin Filharmonija i pronađete tačne odgovore na pitanja u nastavku.

*Ko je zamenio Tijanu Milišević na koncertu?

*Kako se zove festival kamerne muzike na kom je nastupao Gudački kvartet Beogradske filharmonije?

*Koja kompozicija je po Jeleni Dimitrijević na plej-listi u raju?

Sve što je potom potrebno jeste da odgovore pošaljete 21. novembra na adresu redakcija@srpskitelegraf.rs, a najbrža tri čitaoca dobiće po dve ulaznice za neki od koncerata Beogradske filharmonije. Karte će se preuzimati na blagajni Filharmonije, koja se nalazi na adresi Studentski trg 11 u Beogradu. Srećno!

U drugom broju Filharmonija magazina objavljen je intervju sa kapitenom orkestra Tijanom Milošević, doneli smo vam priču o "braku učetvoro" i putopis Nemanje Stankovića iz Japana, dok je Filip Savić skuva nešto zdravo i jako. Sve ove priče u narednim nedeljama biće i pred čitaocima portala Republika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading