ČESTITAMO: Podeljene ulaznice za "Fantastičan dan na planeti Zemlji", evo ko su dobitnici!

Autor:

Zabava

01.11.2018

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika i Srpski telegraf podelili su još 3 x 2 ulaznice za film "Fantastičan dan na planeti Zemlji, pa vam sada predstavljamo srećne dobitnike i njihove ljubimce, koji su im u velikoj meri pomogli da dobiju poklone.

Foto: Lična arhiva
Ivana Živković sa svojom mačkom

Od fotografija koje su nam pristigle na mail i Instagram izabrali smo, dakle, tri najbolje za sutrašnju projekciju (petak, 2. novembar) - po dve ulaznice za film u Kombank dvorani dobile su Ivana Živković, Marija Veličković i Tamara Gojković.

Foto: Lična arhiva
Marija Veličković je poslala fotografiju sina sa ribicama

Ivana nam je poslala jednu njenu "jutarnju" fotografiju sa Mačkom, dok je prva fotografija sa ribicama, u okviru ovog našeg nagradnog konkursa, stigla od Marije.

Foto: Lična arhiva
Tamara Gojković sa svojom kucom

Na kraju, oduševila nas je i Tamara sa svojim ljubimcem, pa je s njih dvoje kompletiran spisak dobitnika za sutrašnju projekciju filma "Fantastičan dan na planeti Zemlji".

 

Sve dobitnike ulaznica obavestili smo o načinu njihovog preuzimanja, a vas pozivamo da nastavite sa slanjem fotografija, jer delimo i 3 x 2 karte i za projekciju u subotu. Sve o tome kako da dođete do nagrade možete da pročitate OVDE.

Srećno!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading