JEDVA PREŽIVELA! Kalina Kovačević na ivici života!

Zabava

15.09.2017

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kalina Kovačević dobila je sepsu nakon porođaja i jedva izvukla živu glavu. Nakon što je 2011. godine dobila ćerku Martu, glumica se 4 nedelje borila za život!

- Sa 27 godina sam doživela kliničku smrt i četiri nedelje bila u bolnici. To je bilo zaista traumatično iskustvo. Posle porođaja sam dobila sepsu. Nije se znalo hoću li preživeti. Na sreću, uspela sam da se izborim i kasnije svoje zdravstveno stanje dovedem u red. U tom trenutku nisam želela da govorim o tome jer sam samo mislila na sebe i svoje dete, za koje nisam želela da ostane bez majke. Bilo je vrlo traumatično jer sam jedva ostala živa - izjavila je Kalina.

 

 

A post shared by Kalina Kovacevic (@kalinakovacevic) on Jul 28, 2017 at 9:06am PDT

 

Glumici je ovaj nemili događaj promenio život iz korena, a nije ni čudo s obzirom na to da je čak 6 meseci provela u krevetu.

 - Promena je neverovatna. Kad dođeš u takvu situaciju, shvatiš koliko su neke stvari zbog kojih si se ranije nervirao nevažne. Osim toga, kada zaista dođež u situaciju da se boriš za svoj život, shvatiš koliko nisi povlašćen. Svi mi mislimo da tako nešto ne može nama da se dogodi, a u stvari i te kako može. Shvatila sam da ne mogu da životarim, nego da svaki trenutak treba da živim punim plućima i da ni u jednom trenutku ne pristajem na stvari koje mi ne prijaju. Danas svi živimo brzo, ali ne smemo dozvoliti da makar i deset minuta dnevno ne izdvojimo za sebe i svoje zdravlje. - rekla je Kalina.

 

 

A post shared by Kalina Kovacevic (@kalinakovacevic) on May 20, 2017 at 6:42am PDT

 

 

Glumica je istakla da su joj u tim najtežim trenucima najveću podršku i snagu pružali majka Ljiljana Blagojević i otac Siniša Kovačević, kao i tadašnji suprug Rade Ćaldović. Na svu sreću, Kalina se sada dobro oseća, a ružna prošlost je ostala iza nje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading