MUZIČKI URAGAN U TOKIJU: Japanci poludeli za Kustom!

Autor: sputnik

Zabava

02.09.2017

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emir Kusturica i „No smoking orkestra“ nastavili su ovogodišnju turneju koncertom u Tokiju. U prepunoj dvorani „Zip“, više hiljada ljudi sa oduševljenjem i ovacijama pozdravilo je Kusturicu i njegov bend.

RepublikaFoto: Tanjug
Emir Kusturica

Bila je to prava euforija, a mnogobrojni Japanci su pevali neke od pesama iz repertoara „No smoking orkestra“. 

Tamošnji mediji pišu da se ne pamti kada je u Japanu neko održao takav koncert, te da su Kusturica i njegov orkestar priredili pravi „muzički uragan“. Nakon koncerta, Kusturica je dao na desetine intervjua za japanske medije.

Sutra uveče u Tokiju biće premijerno prikazan i njegov najnoviji film „Na mlečnom putu“, koji već beleži veliki uspeh u inostranstvu.

Koliko su Kusturica, njegovi filmovi i njegov bend „No smoking orkestra“ popularni u Japanu govori i činjenica da ga na ulicama Tokija, gde god se pojavi, okruži na stotine Japanaca, da se slikaju s njim i traže autogram.

Nakon Tokija, Kusturica i „No smoking orkestra“ vraćaju se ponovo u Aziju 15. septembra, kada će održati koncert u Seulu, u Južnoj Koreji.

Do tada, Kusturica će raditi na finalizaciji novog albuma, koji bi trebalo da ugleda svetlost dana u oktobru u Francuskoj.

Uz novi album kreće i njegova promotivna turneja po Francuskoj, Brazilu, Belgiji, Rusiji…

 

Pogledajte kakvu amosferu prave Kusta i njegove kolege:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading