SUTRA POKLONI: Republika i Beldocs poklanjaju ulaznice za "Električni orgazam"!

Autor:

Zabava

13.05.2019

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme za nove darove - portal Republika i Beldocs su vam obezbedili 5 x 2 ulaznice za film "Električni orgazam za ljude budućnosti", što je ujedno i poslednja projekcija i svečano zatvaranje Međunarodnog festivala dokumentarnog filma Beldocs, u sredu 15. maja, sa početkom od 20 časova u Kombank dvorani u Beogradu.

Foto: Promo foto

Da biste ušli u konkurenciju za osvajanje karata, potrebno je da sutra (utorak, 14. maj) u 10 časova najbrži čitalac/čitateljka pošalje svoje ime i prezime i broj telefona na imejl-adresu: marketing@srpskitelegraf.rs.

Najbrže ćemo direktno kontaktirati i obavestiti o načinu preuzimanja poklona.

Električni orgazam za ljude budućnosti

(Electric Orgasm for future generation)

Marija Vukić, Srbija, 2019, 57'

Beldocs IDFF: svetska premijera

Film o rok bendu Električni Orgazam koji nas narativno vodi kroz njihovu 39 godina dugu karijeru. Priča o usponima i padovima, kontroverzama koje su ih pratile, odrastanju i opstanku na sceni.

Prateći Električni Orgazam na njihovoj prekookeanskoj turneji proleća 2018. godine, slikamo portret jedog od najpopularnijih i najdugovečnijih rok bendova na prostorima bivše Jugoslavije, otkrivajući zanimljive i manje poznate detalje koji su činili njihovu 39 godina dugu karijeru, a sve direktno iz sećanja samih članova benda.

O rediteljki: Marija Vukić je rođena 1976. godine u Beogradu. Diplomirala je na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, potom je magistrirala na Fakultetu političkih nauka i doktorirala na Fakultetu za kulturu i medije. Član je EWA (European Women’s Audiovisual Network) asocijacije koja među profesionalnim udruženjima zauzima veoma zapaženo mesto. Objavljivala je stručne članke u novinama i časopisima i autor je knjige "Omaž Gutenbergovoj galaksiji". Bavi se teorijom i eksplikacijom kulturnih i podkulturnih fenomena, filmskom režijom i produkcijom.

Svečano zatvaranje festivala, sreda 15. maj /20.00/ Kombank dvorana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading