Eva Ras: Lepa sam, mlada sam, za pumpanje je dovoljno!

Zabava

18.09.2017

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Eva Ras davne 1970. godine odigrala je epizodnu ulogu u seriji "Ljubav na seoski način", koja je imala veliki uspeh u celoj bivšoj Jugoslaviji. Eva je ulogu cimerke Rozike sa partnerom Draganom Zarićem koji je tumačio lik Milorada Jovanovića, predstavila publici na sebi svojstven način.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Eva Ras

- Mlada sam, lepa sam, za pumpanje je dovoljno - jedna je od prvih replika koju je glumica Eva Ras izgovorila kao mlada glumica u seriji. 

 

 

 

Radnja ove serije smeštena u jednom selu u srcu Šumadije. Serija prati doživljaje mladića Milorada, koga stric Gvozden i deda Paun, hoće na silu da ožene s Radmilom, najbogatijom udavačom u selu. Bežeći od "trgovinu s živi ljudi" on odlazi u grad, gde upoznaje drugu devojku Roziku. Ipak se Miloran na raju vraća u selo, želeći da se oženi s Radmilom, ali bez miraza, što kvari planove strica Gvozdena i deda Pauna.

 

 

 

Za samo osam epizoda koliko je serije imala, njeni glumci stekli su veliku popularnost. Osim Eve u seriji su igrali i Miodrag Petrović Čkalja, Žika Milenković, kao i legendarna pevačica narodne muzike Silvana Armenulić. 

 

 

 

Pevačica Silvana Armenulić u seriji je otpevala pesmu "Šta će mi život" koja je i dan danas veliki hit.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading