Uz najbolje filmove proslavite Međunarodni dan sreće i dolazak proleća

Autor:

Zabava

19.03.2019

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda ne najpoznatija informacija, ali definitivno jedna od lepših, jeste da je prvi dan proleća ujedno i Međunarodni dan sreće. Zato će sva iskustva oko 20. marta biti dvostruko lepša, pa i gledanje omiljenih filmskih ostvarenja.

Foto: Promo foto
Piknik kod Henging Roka

U četvrtak 21. marta, u 19h možete pogledati film "Tjenanmen - zabranjeno sećanje". U ovom dokumentarcu koji vraća svet u jun 1989. godine i vodi ga na Trg Tjenanmen u Pekingu, tenkovi Narodno-oslobodilačke armije surovo guše demokratske težnje mladih Kineza. Događa se krvoproliće sa skoro hiljadu poginulih. Zatim, na istom tom mestu u junu 2009. godine, prikazani su prijateljski raspoloženi policajci, turisti u razgledanju i svuda prisutna Maova obeležja. Nigde nema ni traga masakra - ni na Trgu, ni u štampi, na internetu, a ni u udžbenicima iz istorije. Kao da se ništa nije desilo. Postavlja se pitanje da li je ovaj preobražaj rezultat uspešne propagande, stare dobre indoktrinacije ili opreznog ćutanja?

U petak, 22. marta u 19 časova na kanalu FashionBox HD možete se opustiti uz novi "Luksuzan život". Moći ćete da vidite predstavljanje Jaguara na Njujorškom sajmu automobila, koji je rado prikazao svoja najnovija dostignuća. Među njima je i model F-Type SVR, ali i specijalan projekat za američko tržište. Takođe, videćete i "Umetnost poluostrva Hongkong", umetnički projekat nazvan po Ejdi Lavlejs, matematičarki iz viktorijanskog doba.

Za vikend uživajte u mešavini drame, misterije i romanse u seriji "Piknik kod Henging Roka" koja će biti emitovana u subotu, 23. marta u 21h. Ovo je jedna od šest epizoda u kojima se rešava naizgled neobjašnjiva misterija. Naime, reč je o tajanstvenom nestanku tri učenice i njihove guvernante sa piknika koji je bio organizovan za njih na Dan zaljubljenih 1900. godine. Udubite se u rešavanje problema i uživajte u ostatku vikenda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading