OVO NISTE ZNALI: Ovo je otac Vuka Kostića!

Zabava

23.08.2017

11:02 >> 10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo je poznato da je glumac Vuk Kostić sin jednog od naših glumaca koji je popularnost i slavu stekao u partiyanskim filmovima.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Vuk Kostić

Srpski glumac Vuk Kostić talenat i ljubav prema ovoj vrsti umetnosti nasledio je od svog oca Mihajla Kostića Pljake, legendarnog srpskog glumca. On je svoju profesionalnu karijeru na filmskom platnu započeo davne 1957. godine u filmu "Subotom uveče", a poslednju ulogu odigrao je kao Milutin Nedić u seriji "Đeneral Milan Nedić".

Domaća publika pamti ga i po ulogama u "Povratku otpisanih", "Sivom domu" i drugim ostvarenjima domaće kinematografije, a čitavu bivšu Jugoslaviju rastužila je vest o njegovoj smrti 2001. godine. On je izgubio borbu sa opakom bolešću - leukemijom, od koje je preminuo u svojoj 67. godini života, što je najteže palo njegoim sinovima Vuku i Nestoru, ali i supruzi Gordani.

Pogledajte od koga je Vuk nasledio talenat:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading