NAKON JELISAVETE I VUK KOSTIIĆ SE ŽENI!

Autor:

Zabava

22.08.2017

15:14 >> 15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Vuk Kostić u seriji "Ubice mog oca" tumači lik inspektora ALeksandra Jakovljevića.

Foto: Promo foto
Uskoro nova sezona

Iako su se mnogi nadali da će inspektor Jakovljević na ludi kamen stati sa forenzičarkom Jelenom, od toga nema ništa

Druga sezona serije "Ubice mog oca" samo što nije stigla u naše domove, a s obzirom na brojna iznenađenja koja nas čekaju nije ni čudo što je svi željno iščekuju.

 

Detalj koji se čuvao u tajnosti jeste onaj sa kim će na kraju završiti Vuk Kostić, da li će to biti Nina Janković ili pak Katarina Radivojević.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Katarina Radivojević i Vuk Kostić

 

Istina je da će inspektor Jakovljević (Vuk Kostić) na kraju ipak oženiti javnog tužioca Mariju Radenković (Katarinu R.), koja će se u drugoj sezoni manje pojavljivati. Razlog leži u tome što će u seriji njena trudnoća biti procenjena kao visokorizična, pa će u većem delu serije biti ubolnici.

 

Inspektor Jakovljević isprva će se dvoumiti da li da prizna dete koje čeka sa Marijom, zbog čega će prste umešati njegova majka, glumica Elizabeta Đorevska.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Vuk Kostić

 

Kako sada stvari stoje, sudbina Aleksandrove i Marijine babe najverovatnije neće biti poznata do kraja sezone, ukoliko se producenti ne predomisle.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading