FILMOVI NA STAROM MESTU

Autor: Sponzorisani tekst

Zabava

06.01.2019

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogat i raznovrstan program vas očekuje tokom praničnih dana na filmskim kanalima TV Pink, koja je upravo tako i počela probijanje na medijsko nebo Srbije pre 25 godina. Danas ova televizija ima 55 kanala u svom vlasništvu, od kojih je čak 15 posvećenih igranom programu, gde svako može naći film po svojoj meri i želji. U nemogućnosti da vam ih sve predstavimo, izdvajamo samo nekoliko naslova koji su na programu u nedelju, ponedeljak i utorak.

Foto: Promo foto

Na Badnji dan, 6. januara u 21 sat na kanalu Pink Action pogledajte ekranizaciju biblijske priče u režiji Ridlija Skota - "Egzodus: Bogovi i kraljevi" (2014). Kristijan Bejl u ulozi Mojsija i Džoel Edžerton kao Ramzes drugi, dočaravaju nam neka od najvećih čuda u ljudskoj istoriji.

Foto: Promo foto

Topla porodična priča "Potomci" (2011) vas očekuje na Pink Movies u ponedeljak, 7. januara od 21 sat. Reditelj ovog ostvarenja, Aleksandar Pejn, adaptirao je scenario prema romanu autorke Kaui Hart Hemings, za šta je ovenčan Oskarom. Dvostruki oskarovac Džordž Kluni tumači bogatog muškarca koji,pošto je postao udovac, pokušava da se ponovo zbliži sa ćerkama. Istog dana u isto vreme, ali na kanalu Pink Sci Fi & Fantasy je nešto sasvim drugačije – naučno-fantastična akcija "Vulverin" (2013), Džejmsa Mangolda. U ovom visokobudžetnom filmskom spektaklu pratimo Logana (Hju Džekman) najprepoznatljivijeg lika iz Marvelovog sveta Iks mena, stogodišnjeg mutanta poznatog kao Vulverin, u borbi sa samurajima, moćnim neprijateljima, mutantima i ljudima, kao i sa duhovima svoje prošlosti. Još jedna zanimljiva avantura je 7. januara, ali u 23 časa na kanalu Pink Movies - "Planeta majmuna: Revolucija" (2014). Reditelj Met Rivs ovim ostvarenjem nastavlja priču "Planeta majmuna: Početak", o sukobu genetski evoluiranih majmuna i ljudi koji su preživeli smrtonosni virus.

Foto: Promo foto

Povratak u sedamdesete očekuje vas u utorak 8. januara od 21 čas na kanalu Pink Action u ostavrenju Ridlija Skota "Američki gangster" (2007), zasnovanom na istinitoj priči. Vrhunska glumačka ekipa, predvođena Raselom Krouom i Denzelom Vošingtonom , po scenariju oskarovca Stivena Zejlijana, dočarava nam uspon narko kartela u vremenu policijske korupcije u Njujorku i borbu poštenog pojednca da stvari postavi na svoje mesto. U isto vreme na kanalu Pink Sci Fi & Fantasy je napeti nastavak mega uspešne franšize - "Iks men: Dani buduće prošlosti". Ovoga puta, u režiji Brajana Singera, Vulvelin (Hju Džekman)  i ekipa moraju da se vrate u prošlost i ulože neverovatan napor kako bi promenili istoriju i sprečili događaje koji bi doveli do potpunog nestanka mutanata, ali i ljudske vrste. Ostvarenje kome su umakla četiri Oskara, u režiji Dejvida Mekenzija - "Po cenu života" (2016), na programu je kanala Pink Akcion u utorak, 8. januara od 23 časa. Uovoj krimi vestern drami razvedeni otac (Kris Pajn) i njegov brat, bivši robijaš (Ben Foster) izvršavaju niz pljački kako bi sačuvali porodični ranč, ali im teksaški rendžer pred penzijom (Džef Bridžis)  ulazi u trag...

Ovo je dovoljno razloga da svi filmofili praznične dane provedu uz filmske kanale Pink televizije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading