FILMOVI NA STAROM MESTU

Autor: Sponzorisani tekst

Zabava

02.01.2019

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle dočeka Nove godine, pa i reprize, vreme je da se udobno smestite pred vaše televizore jer na filmskih kanalima TV Pink vas 2. januara očekuje bogat program za svačiji ukus. Kada je ova televizija pre 25 godina počela sa radom, uredništvo je bilo fokusirano upravo na filmski program, a danas oni to čine prostirući se na čak 15 kanala posvećenih igranoj formi, svrstanih po žanrovima. Ovom prilikom vam predstavljamo šest izuzetnih naslova za sredu veče.

Foto: Promo foto

Nova klasa superheroja je pred vama u Tim Milerovoj ekranizaciji najneobičnijeg antiheroja Marvelovih stripova – “Dedpul”, na programu Pink Premium u 20 časova. U bioskopskom hitu 2016. godine, Rajan Rejnolds je otelotvorio bivšeg operativca specijalnih snaga, koji je nakon eksperimenta nad njim dobio sposobnost veoma brzog izlečenja. Naoružan tim moćima i smislom za crni humor, Dedpul je pošao u potragu za ćovekom koji mu je gotovo uništio život.

Još jedna komična avantura vas očekuje na Pink Action od 21 čas – “Kingsman: Tajna služba” (2014). U pitanju je neočekivan, beskompromisno nasilan i izuzetno duhovit film u režiji Metjua Vona, zasnovan na stripu. Prati obuku novih regruta super tajne špijunske organizacije, dok u isto vreme prevrtljivi kompjuterski genije planira da razori svet. U glavnim ulogama su Taron Edžerton, Kolin Firt, Semjuel El Džekon, Majkl Kejn...

Foto: Promo foto

Koliko je snage, odricanja i vere potrebno za ispunjenje snova, pokazuje nam emotivna drama “Džoj” (2015), u 21 čas na Pink Movies. Istinitu priču zasnovanu na životu i usponu izumiteljke i zvezde TV šopa, Džoj Mangano, režirao je Dejvid Rasel, a glavna glumica Dženifer Lorens je za naslovnu rolu nominovana za Oskara. U neverovatnoj storiji o četiri generacije jedne porodice i ženi koja je postala jedna od najuspešnijih američkih preduzetnica, igraju i Robert de Niro, Bredli Kuper, Izabela Roselini...

Komedija “Špijuni” (2015), na Pink Comedy u 21 čas, dobro će vas nasmejati, jer glavna glumica je vodeća komičarka današnjice Melisa Mekarti, a tu su i Džejson Stetam i Džad Lou. Pratimo skromnu i povučenu analitičarku CIA, koja se nakon niza godina uspešnog rada u senci službe našla u situaciji da izađe na teren i postane tajni agent, sa zadatkom da spreči globalnu katastrofu.

Foto: Promo foto

Dramatični triler inspirisan istinitim događajima, ”Most špijuna“ (2015), na programu je kanala Pink Premium u 22 časa. Priča koja se odvija u senci Hladnog rata, u svetu na rubu provalije, upoznaje nas sa hrabrim i poštenim advokatom iz Bruklina, Džejmsom Donovanom, koji je po nalogu Cije branio uhapšenog sovjetskog špijuna Rudolfa Abela, u zamenu za oslobađanje zarobljenog američkog pilota. Ovaj film je udružio slavne oskarovce - Stiven Spilberg potpisuje režiju,  Itan i Džoel Koen pisali su scenario, Tom Henks je u ulozi advokata, a Mark Rilan je ovenčan prvim Oskarom za ulogu sovjetskog špijuna.

Tačno u ponoć na kanalu Pink Premium je eksplozivni nastavak naučno-fantastičnog filmskog hita Rolanda Emeriha - „Dan nezavisnosti: Nova pretnja“ (2016). Džef Goldblum, kao direktor Zemaljske svemirske odbrane, Bil Pulman, kao bivši predsednik SAD i Lijam Hemsvort u ulozi vojnog pilota, tumače hrabre ljude koji pokušavaju da vrate naš svet sa ivice izumiranja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading