FILMOVI NA STAROM MESTU

Autor: Sponzorisani tekst

Zabava

01.01.2019

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što je krasilo TV Pink na početku njihovog rada - kvalitetan filmski program, četvrt veka kasnije se proširilo na 15 TV kanala specijalizovanih samo za “pokretne slike”. Tu se tokom prazničnih dana nalaze prave poslastice za filmofile, a među njima i dve TV premijere. Izdvajamo vam samo neke od izuzetnih naslova koje su pripremili za 1. januar 2019. godine.

Foto: Promo foto

Prvi dan nove godine, od 21 sat možete izabrati žanr koji vam najviše godi. Na kanalu Pink Action je američki epski, biblijom inspirisan filmski spektakl Darena Aronofskog – “Noje” (2014). U tumačenju Rasela Kroa, gledamo kako je  posle snova u kojima je video dolazak zastrašujuće poplave, Noje napravio barku kako bi spasio nedužne životinje iz sveta opustošenog ljudskim gresima. Ukoliko ste za dobru večernju zabavu, na Pink Comedy zakoračite uz komičara Bena Stilera u najlepše muzeje na svetu, gde čuda i svetska istorija oživljavaju u trećem nastavku komedije “Luda noć u muzeju: Tajna faraona”  (2014). Pink Romance vam nudi komičnu romansu “Osveta na ženski način” (2014), u kojoj se tri prevarene žene udružuju kako bi se osvetile lažljivom muškarcu, a tumače ih tri plavuše - Kameron Dijaz, Lesli Men i Kejt Apton. Na Pink Sci Fi & Fantasy je ostvarenje Ridlija Skota iz 2012. godine – “Prometej” –  putovanje u tamne delove Svemira gde se odigrava zastrašujuća bitka od koje zavisi opstanak čovečanstva.  Jedan sat kasnije, od 22.00, Pink Movies vas upoznaje sa mračnim tajnama porodice “Stoker” (2013), u ostavrenju koreanskog reditelja Čan-vuk Parka, sa Miom Vasikovskom, Metjuom Gudom i Nikol Kidman.

Foto: Promo foto

Ipak, nejveće iznenađenje nam stiže u vidu dve TV premijere!

Pink Movies u 21 sat prikazuje komičnu avanturu sa dramskim raspletom, režisera i scenariste Vesa Andersona, ovenačanu sa četiri Oskara, od devet nominacija – “Grand Budapest hotel”. Priča koja se proseže kroz tri vremenska razdoblja (snimana je u tri različita foramata ekrana), opisuje dešavanja u fiktivnoj srednjoevropskoj Republici Zubrovka, pre dolaska fašizma, tačnije u Grand Budapest hotelu. Tu se sreću dvojica muškaraca različitih dobi i staleža, koje sticaj nesrećnih okolnosti spaja i sprijateljuje zauvek. Glavne uloge tumače Ralf Fajns, Edrijen Brodi, Vilijam Defo, Harvi Kajtel...

Foto: Promo foto

Druga TV Premijera na kanalu Pink Premium vodi nas od 22 sata na Crvenu planetu u filmu nominovanom  sa sedam Oskara - “Marsovac: spasilačka misija” (2015), Ridlija Skota, majstora svih filmskih žanrova. Maestralnu rolu ostvario je Met Dejmon u glavnoj ulozi astronauta Marka Votnija, koga je posada astronauta ostavila samog na Marsu posle snažne oluje, misleći da je poginuo. Na negostoljubivoj planeti, sa veoma malo zaliha za život, oslanjajuči se na genijalnost, domišljatost i duh, Mark smišlja kako da Zemlji pošalje signal da je živ. Pozitivne rekacije kritičara, koji su posebno pohvalili vizuelne efekte, naučnu tačnost i glumu Meta Dejmona, krase ovaj veliki bioskopski hit koji je prvi put pred TV gledaocima 1. januara na kanalu Pink Premium.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading