POVRATAK GALE VIDENOVIĆ: Mišina Ruskinja ponovo snima!

Autor:

Zabava

08.08.2017

07:41 >> 16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica koja je popularnost stekla kao Nataša u "Žikinoj dinastiji" stala je pred kamere posle više od dve decenije zbog nove kriminalističke serije - "Pet", koja donosi priču o Nini, Tili, Aleks, Kaći i Sonji, nerazdvojnim drugaricama iz detinjstva koje se posle dve decenije ponovo okupljaju u srpskoj prestonici. Kako iz RTS navode, Jelena Đokić, Hristina Popović, Marija Karan, Milena Radulović i povratnica pred kamere, Gala Videnović, imaju zadatak da ispričaju uzbudljivu i emotivnu priču o Beogradu danas iz jednog drugačijeg, dorćolskog ugla.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
PRAVDOLJUBIVA: Gala u novoj seriji igra Katarinu

LIČNO ISKUSTVO

Snimanje serije nastale po scenariju Strahinje Radetića i Balše Đoga je u toku, a rad je najviše uzbuđenja doneo Gali Videnović.
- Katarina je prošla kroz težak period u životu. Ona je u srednjim tridesetim godinama, pravdoljubiva - otkriva Gala za RTS i dodaje da inspiraciju za ovaj lik crpi iz ličnog iskustva.
Nedavno je glumica prijatno iznenadila mnoge gostovanjem u seriji "Andrija i Anđelka", budući da pre toga više od dve decenije nije stala pred kamere.
- Više sam se zabavljala nego glumila. Andrija i Anđelka su dva veoma vredna i talentovana bića i bila mi je čast da budem delić takvog tima - kratko je tada izjavila Gala, koja je u braku sa rediteljem serijala "Metla bez drške" Vladimirom Aleksićem i ima sinove Demijana i Pavla.
Jedna od najlepših glumica svoje generacije debitovala je u filmu "Moj tata na određeno vreme", a proslavila se potom kao Vesna u "Jagodama u grlu" Srđana Karanovića. Međutim, Gala je najveću popularnost doživela u serijalu "Žikina dinastija" kao Ruskinja Nataša i Ester u "Balu na vodi" Jovana Aćina. To kultno ostvarenje nije u celosti pogledala jer joj, prema njenim rečima, budi previše emocija, a više puta je govorila o neprijatnim iskustvima sa snimanja i sukobu s rediteljem Aćinom zbog scena seksa.

ŽESTOK SEKS

- Često me je mama pratila na snimanja, ali sam bila "svačije dete". Čuvali su me kao belog medveda. Sa obnaženom scenom u vodi nisam imala poteškoća. Problem sam imala sa ljubavnom scenom, u stvari, sa načinom na koji je reditelj hteo da se snimi. Tražio je nešto što se kosilo sa mojim nežnim, nevinim likom u filmu. Nisam to htela da uradim, desio se skandal i reditelj je napustio snimanje. Svi su izašli napolje, a scenu sam odradila nasamo sa svojim partnerom (Milanom Štrljićem, prim. aut), dok je direktor fotografije snimao - isticala je Gala, koja se krajem osamdesetih, u jeku popularnosti, povukla i godinama živi na relaciji Srbija-Amerika.

Nova serija u domaću kinematografiju vraća još jednu glumicu, Mariju Karan, koja već godinama živi preko okeana, a muški svet u kome se junakinje serije "Pet" bore za svoje mesto dočaraće Svetozar Cvetković, Nebojša Dugalić, Vlasta Velisavljević, Nebojša Glogovac, Viktor Savić i drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading