Hrvati otkopali Miloševićev leš!

Autor:

Zabava

07.12.2018

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski Večernji list došao je do informacije da je otkopan i ukraden leš Slobodana Miloševića, pokojnog predsednika Republike Srbije!

RepublikaFoto: Promo foto
Branko Cvejić igra u filmu...

Na mnogo načina može da se protumači "krađa Miloševića". Ali da ne bude zabune, pored Miloševića "otkopan" je i leš pokojnog hrvatskog predsednika Franja Tuđmana, ali za potrebe filma. 

Da li njihovi poštovaoci žele da ih na taj način u filmu poštede, da ih spasu od država koje su stvorili ili od njihovih naslednika koji za njih više ne mare ili ih proglašavaju promašajima? O sceni iskopavanja Slobodana Miloševića nisu ništa komentarisali ni reditelji ni producent filma Ivan Maloča, dok sama scena o Tuđmanovom grobu nije nepoznata.

Naime, predstava po scenariju Mate Matišića, koji je i scenarista ove komedije, već je igrana po hrvatskim pozorištima, ali dosad u javnosti nije izazivala reakcije. Možda filmom hoće. 

RepublikaFoto: Promo foto
Otkopali Miloševića...

Pogotovo nakon malog niza ovih društvenih šokova vezanih uz tajnoviti film, prvo kadrova u kojima navodno srpsko kulturno-umetničko društvo Vuk Karadžić pleše i peva pokojnom prvom hrvatskom predsedniku. Stotine je hiljada ljudi raspravljalo o tome da li je to zaista prava stvar ili je u pitanju neka podvala. Nije pomagalo ni to da na Guglu nigde nema informacija o bilo kakvom srpskom KUD-u iz Hrvatske koje se još zove Vuk Karadžić. I takvom se satirom želi podvući naslov filma. 

RepublikaFoto: Promo foto
Oživeli ga kroz film...

Najveća atrakcija u promociji filma "Koja je ovo država!" ipak je bila organizacija prve konferencije za medije o filmu u Kulmerovim dvorima. Kulmerovi dvori dom su Ivice Todorića, donedavno najbogatijeg Hrvata, koji je svoj posao širio i preko granica Hrvatske. 

Film je do sada podigao veliku prašinu, a kakve će biti reakcije, videće se nakon što se film, posle svečane premijere 17. decembra, od 3. januara 2019. počne sa emitovanjem u bioskopima širom Hrvatske.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading