Hrvatska pevačica otkrila za sada nepoznate detalje o Darku Laziću!

Autor: 24sata.hr

Zabava

17.11.2018

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Darko Lazić (27) postao je svestan sopstvene krivice zbog svega što se trenutno događa. Darko se nedavnoi žalio kako mu je teško i da može da bi vratio vreme. Prvi put je probao drogu pre devet godina, a sada proklinje taj dan. Olivera Matijević, hrvatska pevačica i Lazićeva drugarica otkrila je nepoznate detalje o srpskom pevaču.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ, Đ. KOJADINOVIĆ
Darko Lazić

- Takve gluposti da on sebi želi oduzeti život, to stvarno nema veze s pameti. Darko je mlad momak i mislim da ima milion razloga za život - oštro je rekla Olivera Matijević, pevačica iz Zadra.

Lazić je 24. oktobra sleteo s ulice automobilom kod Brestača. Darko je imao 1,39 promila alkohola u krv, a prema neslužbenim informacijama nije se vezao.

- Voli aute i motore, ali oprezan je uvek bio. Vozio me naravno i nikad nije divljao niti se glupirao po ulici - izjavila je Olivera.

Darka je upoznala u Beču na svadbi na kojoj su zajedno pevali. Navode medija kako su njih dvoje u vezi nakon što se Lazić rastao od supruge Ane Sević, Olivera je opovrgnula.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jaku zenu nikad nije mogao pratiti slabic... ☝️✍️

A post shared by Olivera Matijevic Official (@olivera_matijevicofficial) on Oct 21, 2018 at 11:25am PDT

- Ja i Darko smo pre svega prijatelji i kolege i prema njemu imam veliko poštovanje. Kao osoba je divan, veseo i dobra duša. Pomogao bi svima, pre bi dao drugima nego sebi - objasnila je pevačica.

Pamti njihov poslednji razgovor pre nesreće. Razgovarali su o njegovim planovima i šta donosi sutra, koju je Lazić umalo izgubio.

- On je kao pevač izuzetan vokal i talent kakav se retko može u današnje vreme čuti. Kada smo razgovarali o budućim planovima, bio je srećan i onaj njegov osmeh je bio poseban - rekla je. S Darkom nikada nije imala saradnju, niti je, kako kaže, u intimnim odnosima s pevačem.

- Nisam bila u bolnici kod Darka jer je takvo stanje kakvo jeste i nažalost ne može ga niko osim roditelja i rodbine videti - rekla je Olivera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drzi se i izadji kao pobjednik ??? Molimo za tebe... ???

A post shared by Olivera Matijevic Official (@olivera_matijevicofficial) on Oct 23, 2018 at 10:36am PDT

Njegova nesreća ju je jako pogodila, ali nada se da neće odustati od borbe i da će opet moći da peva. Na pitanje je li istina da je Darko Lazić zavisan o kokainu i da je u apstinencijskoj krizi, pevačica nije dala nikakav odgovor.

- Darko je psihički loše i u teškom je stanju. Za sve što mu se dogodilo krivi samo sebe. Rekao je da je sada svestan svojih grešaka i kaje se što je probao drogu iz čijeg se pakla sada ne može izvući. I dalje trpi nepodnošljive bolove, ne može se okrenuti i uvek je u istom položaju - rekao je pevačev prijatelj koji tvrdi da Darko neprestano plače i moli Boga da mu pomogne da se odvikne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading