Lazićeva verenica Marina: Hoću dete sa Darkom, mora da prestane da se drogira!

Autor: D. Lukić

Zabava

16.11.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verenica folk pevača Darka Lazića Marina Gagić i dalje je zabrinuta za njegovo zdravstveno stanje, a kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, ona sa pevačem planira decu, pa će ga usloviti da mora hitno da prestane da se drogira čim izađe iz bolnice!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Marina Gagić

Naime, Gagićeva je odlučila da stvar preuzme u svoje ruke, pa će pevaču postaviti ultimatum čim joj se za to ukaže prilika jer s njim hoće da proširi porodicu.

Marina: Mnogo ga volim, ali sam spremna da ga ostavim ako ne bude želeo da se urazumi

- Marina je svesna činjenice da je Darko godinama konzumirao razne psihoaktivne supstance i alkohol, pa se plaši da će nastaviti po starom čim bude izašao iz bolnice i potpuno se oporavio od povreda. Ona s njim želi decu i ne pada joj na pamet da razmišlja o tome da će ona biti izložena Lazićevom nemaru kad je "pod gasom" ili kad je drogiran, pa će ga uceniti čim bude mogla. Bliskoj drugarici je rekla: "Mnogo ga volim i hoću da imamo puno dece, ali će morati da prestane da se drogira. Ako nastavi po starom, ugrožavaće ponovo svoj život i naš pored njega" - otkriva naš sagovornik.

RepublikaFoto: insatgram.com/darkolazicofficial
Darko Lazić

- Gagićeva namerava da urazumi Lazića na sve moguće načine kad se u potpunosti oporavi, a ako ne bude uspela da ga odvrati od uzimanja droge i konzumiranja alkohola, zapretiće mu da će ga ostaviti bez obzira na to što se ludo vole. Rekla je: "Mnogo ga volim, ali sam spremna da ga ostavim ako ne bude želeo da se urazumi i počne da živi normalnim životom. Dovoljno je što zbog posla mora danima da bude ponekad odvojen od mene i porodice i da radi po celu noć. Ne treba još sve da nas sekira zbog toga što se opija i stavlja glavu u torbu svaki put kad sedne za volan u alkoholisanom stanju. Ne treba mi ta muka, preboleću ga ako budem morala da ga ostavim ako se ne urazumi" - završava naš sagovornik.

Inače, Marina svakodnevno posećuje pevača sa ostatkom njegove porodice u KBC Zemun, a otkako mu se stanje rapidno popravlja, svi su znatno raspoloženiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading