Besni rat između voditelja TV Prva i čelnika nacionalne televizije: Ivan Ivanović je uličar!

Autor:

Zabava

16.11.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik predsednika upravnog odbora RTS Dragan Karadžić na svom Tviter nalogu je konstatovao da voditelj TV Prva Ivan Ivanović bezuspešno pokušava da bude humorista, baveći se ličnostima iz javnog života na prizeman i uličarski način, što je izazvalo gnev domaćina emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

Foto: printscreen/instagram.com/veceivan/youtube.com/Happy Tv
Ivan Ivanović i Dragan Karadžić

Naime, Ivanović je Karadžiću odmah uzvratio prozivkom, ističući da pametni ljudi ne komentarišu stvari u koje se ne razumeju i da o komediji može da priča samo nakon što proizvede pet minuta humorističkog programa. Ivanović je dodao da je Karadžićeva izjava pokazatelj nastavljanja trenda vladavine mediokriteta na RTS, i dodao da fanovi plaćaju "prknoljube" sa RTS koji falsifikuju prenose.

 Karadžić: Svaki vic, svaka prozivka i konstatacija, sve je osmislio neko drugi, a ne Ivanović

Dragan Karadžić za Srpski telegraf ističe da nije mogao ni da pretpostavi da će Ivanović toliko burno reagovati na njegovu objavu na Tviteru, a kako naglašava, samo je rekao ono što mu je na umu.

- Ivan je neobrazovani srednjoškolac i bivši bodi-gard koji na prizeman način, rečnikom ulice, vređa ljude sa javne scene. Ivanović je čovek iza kojeg stoji čitav tim koji osmišljava svaki minut njegove emisije, a on je tu samo da odglumi ono što je dobro pripremljeno. Svaki vic, svaka prozivka i konstatacija, sve je osmislio neko drugi, a ne Ivanović. Kao medijski stručnjak uvek reagujem na televizijski sadržaj koji nema nivo, a ovaj put u pitanju je uličarski nivo - ističe Karadžić i konstatuje da statistički podaci govore da Ivanović ima više pratilaca na Tviteru nego televizijskih gledalaca.

- Za termin u kojem vodi svoju emisiju Ivanović ima vrlo mali rejting, od svega pet posto. To ne kažem ja, nego statistika. Ivan ima više Tviter pratilaca nego gledalaca. Njegovu emisiju gleda 350.000 gledalaca, dok ga na Tviteru prati 650.000 ljudi. Publika ne može da se prevari izveštačenim humorom, odnosno humorom ulice, zato i ne treba da čude Ivanovićevi loši rezultati - kaže Karadžić i zaključuje da bi voleo da se sretne sa Ivanovićem kako bi se neposredno uverio u njegovu "duhovitost".

- Želeo bih uživo da vidim Ivanovićevu prirodnu duhovitost, a ne da preko namontiranih emisija dajem zaključke o njegovom smislu za humor. Zanima me kako bi se snašao da vodi uživo program, možda bi mu tada rejting i porastao, u šta malo sumnjam - zaključio je Karadžić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Moruna

20.11.2018 21:54

Ima tu istine g. Ivanovicu! Nekada sebi dajes za pravo da ocenjujes svoje kolege na primitivan nacin i tako dovodis u pitanje njihov posao. Ovo se odnosi i na pokusaj da omalovazis sportskog novinara Vladicu Mijaljevica, ali se onda stao. Do tada sam te cenila, a posle toga ne...