Handanović pokopao Trifunovića, glumac pobesneo!

Autor: srbijadanas.com

Zabava

15.11.2018

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Trifunović nastavlja sa provokacijama na društvenim mrežama i ne prestaje da vređa ljude čije se mišljenje razlikuje od njegovog, a ni ljude koji iznose činjenice.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Sergej Trifunović

Naime, Trifunović je na Tviteru postavio link teksta u kome su iznesene optužbe na račun poslanika SNS Marka Parezanovića. Na taj njegov post odgovorio je kompozitor i direktor Centra beogradskih festivala Damir Handanović rečima: "Trifke...pssst" uz tekst da je Nogo pretio smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić.

Trifunovića je ovaj odgovor vidno iznervirao, pa je zbog toga što je ostao bez argumenata na prostački način počeo da vređa Handanovića.

- Molim te svoje pedersko smeće u svojoj pederskoj sekti u kojoj je sav šljam našao svoje utočište. Ili kod terapeuta. A onda u zaborav. Čišćenje DNK - napisao je Trifunović, na šta je Handanović odgovorio da mu je samo skrenuo pažnju da Savez za Srbiju svakodnevno nekome preti.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Damir Handanović

- Uhvatila te kriza? Daj molim te bez takvog izražavanja. Samo sam ti skrenuo pažnju da je savez taj koji svakodnevno preti i koji je opustošio zemlju do 2012. Stručnjaci su za offshore kompanije, a ne znaju gde je Skupština. Mada sve to već dobro znaš - napisao je Handanović.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Trifunović na brutalan način vređa političke neistomišljenike, kao i to da kada ostane bez argumenata prelazi na prostačke izraze, a samo u cilju kako bi nekog uvredio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading