Ana: Obožavam kako se Karleuša oblači!

Autor: D. L.

Zabava

14.11.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Kokić redovno prati modne trendove, a za Srpski telegraf je otkrila da na sva usta hvali stil koleginice Jelene Karleuše i da joj se uvek dopadalo kako se ona oblači

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ana Kokić

Naime, Kokićeva je objasnila da ima puno dobro obučenih pevačica, kada je domaća estradna scena u pitanju, ali da JK svakako prednjači kada je moda u pitanju.

Kokićeva: Kad vidim Jelenu na televiziji u nekom odevnom izdanju, stane mi dah

- Ja sam neko ko voli da prati modne trendove i volim da pazarim lepe komade garderobe, ali, iskreno, nisam neki preveliki fanatik za sve to. Volim da bacim pogled i na to kako se moje koleginice oblače kako za nastupe, tako i za svakodnevne varijante. Lično bih izdvojila Jelenu Karleušu, Natašu Bekvalac, zatim Milicu Pavlović. Kad recimo vidim Jelenu na televiziji u nekim izdanjima, stvarno mi zastane dah. Uvek me oduševi svojim odevnim kombinacijama - rekla je Ana za naš list.

Iako trenutno radi i nastupa po prestoničkim klubovima punom parom, još uvek ne planira da obraduje svoje fanove novom pesmom, ali će se uskoro sa svojim saradnicima baciti u potragu za novim hitom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???????? #hmoschino

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 8. Нов 2018. у 6:22 PST

- Vidim da sada svi forsiraju duete, ja ne bih zasad da snimam tako nešto. Mora da se poklopi trenutak kada sa nekim klikne energija, pa se rodi i dobra duetska pesma. A što se novog singla tiče, uskoro ću sa svojim timom saradnika početi da tražim materijal za novu pesmu, ali ništa još uvek ne bih otkrivala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading