Đani: Napraviću dete drugoj ako mi žena uđe u rijaiti!

Autor: D. L.

Zabava

14.11.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Radiša Trajković Đani u više navrata je savetovao svoje sinove Marka i Miloša Trajkovića da uđu u rijaliti "Zadruga 2", ali je svojoj supruzi Slađi Trajković rekao da će se odmah oženiti drugom i napraviti joj dete ako ona odluči da uđe u Imaginarijum.

RepublikaFoto: Republika.rs
Đani sa suprugom Sladjom..

 Naime, Đani je i te kako vezan za svoju suprugu, sa kojom ima vrlo otvoren odnos, pa joj ne preporučuje da na nekoliko meseci bude odvojena od njega jer će u tom slučaju da napravi svadbu.

Trajković: Ne znam ko bi brinuo o nama kad bi Slađa ušla u rijaliti

- Ja sam ženi već rekao da se spremi na neočekivano ako se odluči da uđe u rijaliti. Rekao samo joj: "Zamisli, ti uđeš u šou-program i izađeš posle devet meseci, a ja se oženio i dobio dete! Ona ima troje dece, a ja joj dođem kao četvrto. Ko bi brinuo o nama kad bi Slađa ušla u rijaliti na toliko dug vremenski period?! Tako da, stavljamo tačku na to, neće ona ulaziti tamo. Što se sinova tiče, mogu da se zapute tamo u svako doba - objasnio je folker za medije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

14.11.2018 09:09

A ko će Sladji napraviti u rijalitiju? Dogovorite se.