Progovorio: Željko Joksimović otkrio porodičnu tajnu!

Autor: Azra

Zabava

13.11.2018

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Joksimović ističe da mu je supruga Jovana ogromna podrška, najviše zbog toga što ga razume kao muzičara, umetnika.

RepublikaFoto: www.instagram.com/zzeljko
Željko i Jovana

Rođenje bliznakinja Srne i Ane samo je ulepšao njihov život, a kako je ujedno i postao otac četvoro dece njihovim rođenjem smatra to za pravo bogatstvo. Željko iz prvog braka ima ćerku Minu. 

Pevač svoju provatnost uglavnom krije od očiju javnosti, ali ovoga puta rešio je da ispriča koliko je srećan i ponosan čovek.

- Jovana me razume kao muzičara i umetnika, hrabri me i bodri i daje mi jednu ogromnu slobodu zbog koje mogu da stvaram bez ikakvih prepreka. Inspiriše me i beskrajno sam zbog toga srećan i zahvalan- kaže Željko.

RepublikaFoto: e-stock/J. JOVANOVIĆ
Joksimovići...

Par je nedavno proslavio prvi rođendan naslednica.

- Naš se život njihovim rođenjem promenio nabolje, imam malo manje sna i nebrojano mnogo pluseva koje su nam Ana i Srna donele i verujte mi da je pravo bogatstvo biti otac četvoro dece- istakao je Joksimović

Sin Kosta je, kako kaže, od samog početka uključen u odrastanje sestara.

- Kosta je od početka uključen u odrastanje svojih sestara, veoma je razuman i shvata koliko nam je potrebna njegova pomoć. Nema tu nikakvog rivaliteta, on se nekada ponaša kao stariji brat, a nekad kao tata bebama, jer traži disciplinu od njih i uči ih nekim stvarima koje su u tom trenutku veoma važne za njega, tako da nema ljubomore i zbog toga sam jako srećan- rekao je pevač

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading