(VIDEO) Bolesna, zla hejterska go*na: Diva osula paljbu po dušebrižnicima sa društvenih mreža!

Autor:

Zabava

13.11.2018

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša nikad oštrije i brutalnije nije se obračunala sa hejterima koji je stalno napadaju na društvenim mrežama.

Foto: instagram.com/jelenakarleusaserbiandiva
JK u fluorescentnom izdanju...

Tako je mala od skandala na Instagramu postavila video kako stiže na snimanje "Zvezda Granda" u neobičnoj odevnoj kombinaciji, a komentar koji je postavila šokirao je i njene fanove. 

- Nebitni mali ružni patuljci koji se kurče samo u komentarima i sa lažnih profila a usrali bi se od sreće kada bih prošla pored njih! Bolesna zla hejterska govna blokiram, brišem komentare jer mogu svoju nesreću i zavist da prosipaju po svojoj mami koja ih je tako vaspitala, OVDE VALA NEĆE! Marš- prekipelo je srpskoj divi. 

Foto: instagram.com/karleusastar
Bolesna zla hejterska go*na...JK brutalna

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
cica

13.11.2018 17:00

E, kada bih mogla da budem objektivna, mozda bih ovde stala na neciju stranu. Ali posto od nedavno pisem i ja komentare, shvatam koliko isti sluze za oslobadjanje stresa, besa i “hejta”, sto bi rekla Karleusa. Ona je medjutim prosto zavisna od komentara i replika, pa zakljucimo sami..

jovan

14.11.2018 12:15

JK unapred osudjuje sve komentare, pozitivne i negativne. Ko ovo cudo moze da voli?