Darkov otac se šlogirao kad je saznao da mu se sin drogira!

Autor:

Zabava

13.11.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Darka Lazića Milan Lazić je pre pet i po godina doživeo moždani udar kada je saznao da mu se sin drogira! Naime, Milan se toliko iznervirao zbog Darka da ga je pogodio snažan šlog, a lekari su se borili da mu spasu život!

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/darkolazicofficial
Darko Lazić

- Darkov prijatelj koji je želeo da otrgne pevača od poroka odlučio je da ode kod Lazićevog oca i ispriča mu da se njegov sin drogira ne bi li on mogao da utiče na to da mu se sin skine sa droge! On mu je rekao da su narkotici razlog zbog čega je Darko morao da potraži lekarsku pomoć zbog pritiska od 200 sa 160. Nakon sat vremena od razgovora sa sinovljevim prijateljem Darkovom ocu se slošilo i doživeo je moždani udar. Hitna pomoć ga je odvezla u bolnicu, a čitava porodica je bila očajna i zabrinuta - kaže izvor blizak Lazićima i otkriva da je Darko odmah nakon saznanja da mu se otac šlogirao došao iz Crne Gore, gde je imao nastup.

 Lazić je obećao ocu da neće uzimati narkotike, ali ipak nije ispunio obećanje

- Darko je dojurio u bolnicu i otkazao nastupe u Crnoj Gori, a kada ga je otac ugledao, rekao mu je da je šlogiran zbog njegovog drogiranja. Darko je bio očajan i odmah je obećao ocu da neće uzimati narkotike, ali ipak nije ispunio obećanje - zaključio je izvor. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading