Marina Visković prolazi kroz težak period: Potrešena sam, on ne može da hoda!

Autor:

Zabava

12.11.2018

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marina Visković već godinama je u srećnoj vezi, pa joj se stalno nameću pitanja vezana za brak. Iako njeni obožavatelji uživaju u pesmama koje peva, vole da znaju i šta se dešava u njenom privatnom životu.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Marina sa izabranikom

Ona sa svojim izabranikom gradi svoje malo carstvo, u kom će biti i pas Ati, kojem je zdravlje poslednjih dana poljuljano.

- Zglobovi su mu problematični i treba da se snima i baš sam se potresla zbog njega jer ga boli, ne može da hoda dobro i cele sledeće nedelju ću se baviti njime - rekla je Marina u današnjem izdanju emisije "Premijera" i dodala:

- Moj dečko je sa njim i baš sam mu javila da mu da tableticu za bolove, dobio je tu terapiju, ali rešiće se. Baš mi je žao što nisam sa njim, što sam zauzeta preko vikenda, meni je on toliko divan i svaki trenutak sa njim volim da zabeležim, a mislim da su životinje predivna bića i drago mi je što sa mojim pratiocima mogu sve da podelim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading