Darko izlazi iz šok-sobe: Evo u kakvom će luksuzu biti!

Autor:

Zabava

12.11.2018

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić se već 21 dan nalazi na Intezivnoj nezi posle saobaćajne nesreće, ipak na svi sreću, on se oseća bolje i uskoro bi trebao da napusti šok-sobu!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Darko Lazić

- Darko bi za desetak dana trebalo da bude prebačen sa intenzivne nege u apartman. Posle izlaska iz bolnice, porodica planira da ga pošalje u banju zbog oporavka noge i razmišljaju da to bude neka banja u inostranstu - rekao je izvor iz bolnice za Beogradske medije.

Pevačevi roditelji svaki dan dolaze u posetu sinu, ujutro i pre podne.  I jutros su bili, ali ovaj put bez verenice Marine. 

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Darko Lazić

Podsetimo, Lazić je doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću 23. oktobra, kada je njegov automobil sleteo sa puta u njivu i prevrnuo se na krov.

Darko je tri dana proveo u veštačkoj komi zbog teških povreda, usledele su operacije izvađena mu je slezina i tako je zaustavljeno unutrašnje krvarenje. Iz plućne maramice lekari su mu izvukli dva litra krvi, a posle dve nedelje provedene u KBC Zemun, lekarski tim doneo je odluku da je Darko spreman za najkritičniji zahvat - operaciju noge, kada su mu ugradili veštački kuk, kao i klin na butnoj kosti. Intervencija je trajala šest sati. Uz to, pevač se bori i sa apstinencijalnom krizom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Esteticar

13.11.2018 02:50

Koji balvan od coveka. Medjed... sto bi reko moj deda Prodan. Izgleda da nema novaca cim ide na lecenje u banju u inostranstvu. Tamo ga niko ne moze videti kako smrka "lekovite" praskove za odvikavanje. A trebalo je da ode pravo u zatvor. Je*es drzavno pravosudje i tuzilastvo. Ipak, ne brini narode. Opet cemo ga videti cim nekog pregazi, ili ubije kolima u pijanom, ili drogiranom stanju. Zato, imajte strpljenja.... vratice se on.